Hoe een Teams meeting organiseren?

Hoe een Teams meeting organiseren?

Een geplande vergadering maken:

 1. Open Microsoft Teams.
 2. Selecteer nieuwe vergadering boven aan het scherm op het tabblad Agenda.
 3. Geef uw vergadering een naam in het veld Titel.
 4. Voer een naam, e-mailadres of telefoonnummer in om deelnemers aan uw vergadering toe te voegen.

Kan ik Microsoft Teams gebruiken zonder account?

U hebt alleen een Microsoft-account nodig. Een gratis versie van Microsoft Teams krijgen: Controleer of u een Microsoft-account heeft. Als u Skype, OneDrive, Outlook.com of Xbox Live gebruikt, hebt u al een account, maar als u geen account hebt, kunt u gratis een nieuw Microsoft-account aanmaken.

Hoe iemand inbellen in Teams?

Inbellen. Bij sommige vergaderingen kunt u deelnemen door een telefoonnummer te bellen als u de app Teams gebruiken. Als de uitnodiging voor de vergadering een telefoonnummer heeft, selecteert u het nummer en de vergadering-id. Wanneer u verbinding hebt, kiest u 1 om deel te nemen aan de vergadering.

Hoe verstuur ik een Teams uitnodiging via Outlook?

Outlook op het bureaublad

 1. Open Outlook en ga naar de agendaweergave.
 2. Selecteer Nieuwe Teams-vergadering boven aan de weergave.
 3. Voeg uw genodigden toe aan het veld Vereist of Optioneel.
 4. Voeg het onderwerp van de vergadering, de locatie (indien van toepassing), de begintijd en de eindtijd toe.
 5. Maak uw bericht.

Hoe verstuur je een uitnodiging via Teams?

Uitnodigen via uw Microsoft-account

 1. Selecteer Chatten of Teams.
 2. Selecteer uw contactpersonen uitnodigen om te kiezen uit uw lijst met e-mailcontacten, of selecteer uitnodigen per e-mail om handmatig in te voeren wie u wilt uitnodigen.

Is Teams gratis voor particulieren?

Microsoft Teams is ontworpen voor iedereen. Ga gratis aan de slag, krijg meer functies met Teams Essentials, of download Teams als onderdeel van Microsoft 365.

Heb je de Teams app nodig?

Teams kan je gratis in de browser op je computer gebruiken, waardoor de persoon die je wilt bellen dus geen Teams of Microsoft-account nodig heeft. Op de smartphone heb je wel de app nodig, maar die kan je gratis installeren.

Hoe iemand uitnodigen voor Teams vergadering?

Klik bovenaan rechts op + Nieuwe vergadering. De contactpersonen die je wil uitnodigen onder ‘Personen uitnodigen’. Typ de eerste letters van de naam van je collega en selecteer hem/haar in de lijst. Als je iemand buiten je organisatie wil uitnodigen, typ je het e-mailadres.

Hoe stuur je een link voor Teams uitnodiging?

Of stuur iemand een uitnodiging als koppeling

 1. Selecteer personen uitnodigen onder aan de lijst met teams of chatlijst en kies koppeling kopiëren.
 2. U kunt deze koppeling delen via e-mail, tekst of een willekeurige app van uw keuze.

Wat is een vergadering in een team?

Vergaderingen in Teams omvatten audio, video en scherm delen. Ze vormen een van de belangrijkste manieren om samen te werken in Teams. U hoeft geen lid te zijn van een organisatie (of zelfs een Teams-account te hebben) om deel te nemen aan een Teams-vergadering. In de uitnodiging staan de instructies voor het inbellen.

Hoe kun je een vergadering organiseren in Microsoft Teams?

Wil je een vergadering organiseren in Microsoft Teams? Navigeer aan de linkerkant naar de knop ‘Agenda’. Hier opent je agenda en heb je de mogelijkheid om een nieuwe vergadering in te plannen. Aan de linkerkant zie je de tijdstippen en bovenaan de data en dagen van de week.

Hoe navigeer je in een teamvergadering?

Notulen maken en bekijken in een Teams-vergadering. Notuleren is tijdens veel vergaderingen gebruikelijk. Bij de drie puntjes klik je op ‘Notulen weergeven’, zodat je zaken kunt bijhouden die in de vergadering aan bod komen. Wil je op een later tijdstip de notulen nog eens terugzien, dan navigeer je naar jouw agenda,