Wat zijn de beste tuintegels?

Wat zijn de beste tuintegels?

Wanneer u onderhoudsvrije tegels zoekt, is keramiek de beste optie. Het materiaal heeft geen last van groene aanslag, het is vorstbestendig en er trekt geen vocht of vuil in. Keramische tegels voor in de tuin zijn in verschillende diktes verkrijgbaar waardoor u zelfs uw binnenvloer met dezelfde tegel kunt bedekken.

Wat voor soort tegels in de tuin?

Terrastegels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Je kunt kiezen uit betontegels, natuurstenen tegels en keramische tegels. Bij betontegels heb je de meeste keuze in kleur en structuur. Natuursteen is een natuurproduct zodat iedere tegel een eigen tekening heeft, dit zorgt voor een levendig karakter.

Wat is een goede wandtegel?

Tegels vanaf PEI 3 zijn toepasbaar in de hal, woonkamer en keuken. PEI 3 leent zich goed voor normaal gebruik en schoon schoeisel. Een tegel met PEI 4 is geschikt voor intensief gebruik en vuil schoeisel. We raden PEI 5 aan bij zeer intensief gebruik.

Waar moet je op letten bij het kopen van tuintegels?

Denk dan aan: niet verkleuren, ongevoelig voor vlekken, maatvast, groot formaat tegels, uniek in kleur / tekeningen en voorzien van een oppervlaktestructuur. Let wel sommige van deze kenmerken zijn afhankelijk van smaak.

Waar moet je opletten bij kopen van tuintegels?

Tuintegels kiezen uit het juiste materiaal Denk daarom ook goed na in hoeverre de tuintegels zwaar worden belast. Wil je echt sterke tegels met een luxe uitstraling? Dan kun je eens kijken bij de keramische tegels met een betonnen onderlaag. De tuintegels van CeraDeco zijn dan bijvoorbeeld echt aan te raden.

Welke tegel kiezen?

Formaat van de tegel Alles hangt af van je smaak, budget en de plaats waar ze moeten komen. Voor een kleine wc vloer hoef je geen grote tegels te gebruiken want dat maakt de ruimte net kleiner. Kies daar voor een tegels van bijvoorbeeld 20 x 20 cm. Hoe meer je ziet van de voegen hoe groter het zal lijken.