Hoe verbind je twee regentonnen?

Hoe verbind je twee regentonnen?

Met een verbinding set koppelt u regentonnen aan elkaar. Dit kan via de bovenzijde, de ene regenton loopt nu over naar de de andere. Het kan ook via de onderzijde met behulp van een T stuk, de tonnen worden nu gelijkmatig gevuld. Een T stuk met wartel kunt u op een regenton plaatsen op de plek van de kraan.

Welke pomp voor IBC container?

Bij een IBC heb je eigenlijk geen pomp nodig. Onderaan het vat zit de aftapkraan. Hiervoor kun je een verloop kopen naar “Gardena” aansluiting. Slang erop en je hebt water.

Hoe hoog mag je IBC stapelen?

Intern transport: Transporteer geen gestapelde IBC’s (max. 1 hoog). plaatselijke omstandigheden). Zorg voor rijpaden met voldoende doorgang en vrij van obstakels.

Hoe werkt een Vulautomaat van een regenton?

Een regenton vulautomaat is een systeem dat de regenton vult tijdens de periode dat u dit wilt en wanneer de regenton helemaal vol is, zal het overtollige water weer via de regenpijp naar beneden gaan.

Welke pomp voor waterput?

Zit het water op een diepte van 0 tot 9 meter? Dan raden wij u direct een beregeningspomp of hydrofoorpomp aan. Zit het water dieper dan 9 meter, dan blijft er enkel een bronpomp over. Bronpompen worden wél in het water geplaatst en kunnen het water vanuit tientallen meters diepte omhoog pompen.

Welke pomp kiezen voor regenwater?

Hydrofoorpomp/Regenwaterpomp Geschikt voor regenwatervoorziening in huis (bijvoorbeeld het doorspoelen van het toilet met regenwater). Ook geschikt voor het op druk houden van de waterleiding. Deze pomp zet je op een droge plek. Geschikt voor regenwater uit put of reservoir.

Wat is de maximale inhoud van een IBC?

Een standaard intermediate bulk container (ibc) heeft een inhoudsmaat van 1000 liter. Echter vindt u in ons assortiment ook ibc’s van 250, 300, 600 en 800 liter. In deze containers van kunststof kunt u bijvoorbeeld voedingsmiddelen, AdBlue of chemische vloeistoffen opslaan. Ook kunt u deze gebruiken als watertank.