Welke tochtstrippen?

Welke tochtstrippen?

Welke tochtstrip je nodig hebt, hangt af van een aantal factoren. Een goede maatstaf die je kunt gebruiken bij de keuze maken in tochtstrips is de aanwezigheid van een luchtkamer in de strip. Zo’n luchtkamer zorgt voor een hoge of lage weerstand, en dat zegt iets over de beweeglijkheid van de tochtstrips.

Welke tochtstrip onder deur?

Kies dan voor een E-profiel met tochtband. Bij stompe deuren maar ook bij ramen maak je gebruik van een D, E of rechthoekig profiel met tochtband. Aan de onderkant van deuren met eventueel een dorpel, plaats je een tochtstrip met borstelprofiel voor het tegengaan van tocht.

Wat zijn de beste tochtstrips?

De 6 Beste tochtstrips

  • #1. Simple Fix Tochtstrip. De Simple Fix tochtstrip kunt u eenvoudig onderaan de deur, rond het raam of voor de brievenbus plakken.
  • #2. Tochtband Zelfklevend.
  • #3. Simple Fix Tochtstopper.
  • #4. 3M Tochtstrip.
  • #5. AWEMOZ Tochtband.
  • #6. Rori Aanpasbare Tochtstopper.

Waar koop je een Tochtrol?

Tochtrollen vind je bij Leen Bakker!

Welke tochtstrip schuifraam?

Er zijn ook zelfklevende tochtstrips verkrijgbaar. Voor een schuifdeur of schuifraam kun je het beste een tochtband gebruiken. Schuif het raam of de deur een stukje open zodat er ruimte ontstaat tussen het vaste kozijn en de ruit. Meet de lengte van het kozijn op en knip de tochtband op dezelfde lengte af.

Wat te doen tegen tocht buitendeur?

Het is afhankelijk van je deur en kozijn met welke tochtstrip je je voordeur het beste tochtvrij kunt maken. Je kunt kiezen voor een standaard maat tochtstrip, maar als jouw voordeur afwijkende maten heeft, kies je een grotere tochtstrip die je zelf op maat zaagt met een ijzerzaag.

Waar kan je Deurstoppers kopen?

Deurstoppers & tochtstoppers koop je online bij Blokker.

Welke vulling voor Tochtrol?

Deze tochtrol kun je eenvoudig zelf opvullen met oude magazines, kranten of textiel. Zo kun je oud materiaal upgraden tot energiebespaarder!