Hoe behandel je Ecoleer?

Hoe behandel je Ecoleer?

Meubels met eco-leer kunnen niet behandeld worden met vet voor leer. Het beste kun je het meubelstuk met een vochtige doek schoonmaken. Heb je te maken met vlekken in het leer? Gebruik dan een neutrale zeepoplossing om de vlek te verwijderen en neem het meubelstuk daarna af met een vochtige doek.

Hoe sterk is Ecoleer?

Eco-leer is bijvoorbeeld altijd waterbestending waardoor vlekken veel minder kans hebben! Eco- leer heeft een mooie geveegde structuur en qua look is er geen verschil tussen echt leer en eco leer. In onderstaande video brengen we het productieproces van eco-leer in beeld (tekst gaat verder onder de video):

Is microleder geschikt voor honden?

Stoffen die nu veel op de markt te vinden zijn, zoals Microvezel en Crypton, zijn ideaal om zelfs krassen van de nagels van grotere honden op te vangen zonder de schade hiervan te tonen, daarnaast zijn ze ook gemakkelijk te reinigen.

Wat is het verschil tussen microleder en microvezel?

Het verschil tussen microvezelstof en microleder is de onderlaag waarop de microvezel aangebracht is, dit is bij microvezelstof gemaakt van stof en het is een doek van ledervezels bij microleder.

Is imitatieleer goed?

Imitatieleer is onverslijtbaar en afwasbaar. Dit materiaal is over het algemeen goedkoper dan echt leder. Schoenen gemaakt van namaakleer zien er langer nieuw uit en zijn bovendien resistenter. Het materiaal is waterafstotend.

Welke bank is geschikt voor honden?

Een bank van leer is de beste keuze voor een hondenbezitter. De schoonmaak is het meest praktisch omdat hondenharen gemakkelijk te verwijderen zijn. Bovendien is leer van een goede kwaliteit van zichzelf sterk en bestand tegen krasjes. Het extra gezinslid mag dan ook gerust een plekje op de bank krijgen.

Hoe lang gaat eco leer mee?

Levensduur van Eco leder Lees je dat het Ecoleder vaak scheuren gaat vertonen na circa twee jaar.