Hoe duur is een eigen verklaring CBR?

Hoe duur is een eigen verklaring CBR?

Invullen én betalen van de Gezondheidsverklaring doe je via Mijn CBR. Dat kost €41,50 (in 2020).

Wat kost een keuringsarts rijbewijs?

Hoe is dit bedrag opgebouwd?

Hoeveel kost een keuring? Totaal tarief rijbewijskeuring excl. btw
Basistarief rijbewijskeuring zonder toeslag(en) € 88,97
Basistarief met 1 toeslag € 133,45
Basistarief met 2 toeslagen € 177,93
Basistarief met 3 toeslagen € 222,41

Hoe lang duurt Eigen Verklaring CBR?

U levert een Gezondheidsverklaring in via Mijn CBR. Daarna krijgt u binnen 1 uur een ontvangstbevestiging via e-mail. Heeft u een Gezondheidsverklaring per post opgestuurd? Dan krijgt u een ontvangstbevestiging binnen 1 week in de brievenbus.

Waarom gezondheidsverklaring CBR zo duur?

Hoe is de prijs opgebouwd? In de prijs zijn de diensten van het CBR opgenomen. Bijvoorbeeld de beoordeling van de rijgeschiktheid, het onderhouden van de website, het verzorgen van een rijtest en het behandelen van bezwaar op een besluit. Iedereen die een Gezondheidsverklaring indient, betaalt hetzelfde bedrag.

Hoe lang duurt gezondheidsverklaring?

Als een arts van het CBR de gezondheidsverklaring moet beoordelen, duurt het op dit moment gemiddeld 9 weken voordat iemand een reactie krijgt. In sommige gevallen kan dit oplopen tot 20 weken. Zie voor actuele reactietermijnen: www.cbr.nl/reactietermijn.

Hoe lang is een medische verklaring geldig CBR?

Uw besluit op de Gezondheidsverklaring is in de meeste gevallen 3 jaar geldig. U hoeft dan dus geen nieuwe Gezondheidsverklaring in te dienen om herexamen te doen. Als u geschikt bent voor een korter tijd dan staat dit in uw besluitbrief.

Hoe kom ik aan een gezondheidsverklaring voor het CBR?

Een Gezondheidsverklaring koopt u via Mijn CBR, onze webshop of aan de balie bij sommige CBR-examencentra. Wij adviseren de verklaring online via Mijn CBR in te vullen. Dit is namelijk de snelste manier.