Heeft een Mitsubishi ASX een distributieriem?

Heeft een Mitsubishi ASX een distributieriem?

Elke Mitsubishi Asx met een distributieriem zal na enige tijd slijtage ondergaan en aan vervanging toe zijn. De distributieriem is een belangrijk onderdeel voor het functioneren van de motor van een Mitsubishi Asx. De distributieriem zit aan de zijkant van de motor verstopt en is een lastig uit te voeren klus.

Wat kost een nieuwe Mitsubishi ASX?

Mitsubishi maakt de prijzen van de vernieuwde ASX bekend. Vanaf september is de opgewaardeerde SUV te verkrijgen voor 29.990 euro. Mitsubishi zet de vernieuwde ASX iets hoger in de markt. Dat rechtvaardigt het merk met een nieuwe 2.0 benzinemotor met 150 pk, die de 116 pk sterke 1.6 vervangt.

Wat mag een ASX trekken?

Vermoedelijk is de maximaal toegestane kogeldruk van de Mitsubishi maar 60 kg (zie o.a. typeplaatje van de trekhaak). Dat is te weinig voor een goede kogeldruk van ongeveer 70 kg. Een B-rijbewijs is voldoende om er mee te rijden. Zonder belading heeft de Mitsubishi en de Caravan een gewichtsverhouding van 77%.

Wat heeft mijn auto distributieriem of ketting?

In het instructieboekje van uw auto kunt u vinden of uw auto een distributieriem of distributieketting heeft. Maar, u kunt ook onder aan deze blog een lijst vinden met automerken en types; onze distributieriem of ketting checker.

Wat betekent ASX?

Bedrijf in Australië dat zich toelegt op de beoordeling van de kredietwaardigheid van bedrijven en landen. Vergelijkbaar met de Amerikaanse bedrijven Standard & Poor’s en Moody’s.

Hoeveel pk Mitsubishi ASX?

De auto heeft een benzinemotor en levert een maximum vermogen van 117 pk. Het gemiddeld verbruik bedraagt 5,7 l/100km (1 op 17,5).

Hoeveel pk heeft een ASX?

De ASX heeft een 2,0-liter benzinemotor die 150 pk levert en een koppel van 195 Nm. Met deze motor accelereert de auto in 11,7 s van 0-100 km/u met een topsnelheid van 190 km/u.

Waar wordt de Mitsubishi ASX gemaakt?

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) is in juli gestart met de productie van de Mitsubishi ASX in Brazilië. De sportieve en veelzijdige compacte SUV wordt geproduceerd in de fabriek in Catalão, door de fabrikant en distributeur ter plaatse, MMC Automotores do Brasil Ltda. (MMCB).