Wat kost een deelauto per dag?

Wat kost een deelauto per dag?

Je huurt al een auto vanaf 25 euro per dag. Gebruikers van een deelauto betalen de afgesproken prijs, brandstof, en afhankelijk van de aanbieder een bedrag per gereden kilometer. Daarnaast wordt er soms ook een bedrag aan borg ingehouden.

Hoe werkt auto delen?

Wie een auto deelt, maakt met meerdere mensen gebruik van één auto. U maakt gebruik van de auto wanneer u hem nodig hebt. Wanneer u hem niet nodig hebt, kan iemand anders hem gebruiken. Op die manier wordt de auto beter en doordacht gebruikt.

Wat zijn de kosten van een deelauto?

Die vaste kosten zijn afhankelijk van de soort auto en zijn volgens de ANWB al snel een paar honderd euro per maand. Zonder dat je in de auto rijdt! Of een deelauto voordeliger is, hangt onder andere af van het aantal uren dat je hem huurt en het aantal kilometers dat je rijdt.

Wat kost een deelauto per km?

Kosten van een Greenwheels stationwagen of bestelauto

Greenwheels stationwagen / bestelauto Abonnement type
Soms Vaak
Per maand 0,- 25,-
Per uur (betaling is per kwartier) 7,50 4,50
Per kilometer (incl. brandstof) 0,35 0,25

Wat voor autos heeft MyWheels?

Je kunt kiezen uit drie modellen: een stadsauto, elektrische auto of gezinsauto. Elk model heeft een uur- en kilometertarief. Per dag (24 uur) betaal je maximaal tien keer het uurtarief. Het kilometertarief is inclusief brandstof.

Wat kost een auto delen?

Cambio: abonnementen voor veelgebruikers

Ritkosten 0,22 euro per kilometer en 1,55 euro per uur voor een kleine stadswagen
Andere kosten 22 euro maandelijkse abbonementskosten en een opstartkost van 35 euro

Hoe werkt Wheels?

Reserveer eenvoudig jouw auto via de Greenwheels app of website op het tijdstip dat je uitkomt. Open de Greenwheels auto via de app. Pak de boardcomputer uit het dashboardkastje en voer je pincode in. Trek de sleutel uit de boardcomputer en start de auto.

Hoeveel autos heeft MyWheels?

Met de nieuwe auto’s is het landelijke aanbod van MyWheels in een jaar tijd gegroeid van 225 naar 1.000 auto’s. Het deelbedrijf is voorloper in het elektrisch aanbod van deze vorm van autodelen: 40 procent van de deelauto’s is elektrisch.

Wat kost Greenwheels per uur?

Kosten van een Greenwheels stadsauto

Greenwheels tarief stadsauto Abonnement type
Per uur (betaling is per kwartier) 6,- 3,-
Per kilometer (incl. brandstof) 0,30 0,20
Dag (incl. 100 km) 80 50
Weekend (incl. 300 km) 150 110