Welke verzekeringen heb ik nodig sportschool?

Welke verzekeringen heb ik nodig sportschool?

Welke Bedrijfsverzekeringen voor Sport en Recreatie kan ik afsluiten?

  • Opstal / bedrijfsgebouw.
  • Glasverzekering.
  • Inventaris en goederen.
  • Bedrijfsschade.
  • Reconstructiekosten.
  • Extra kosten.
  • Geld.
  • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AvB)

Heeft een vereniging een aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Wordt uw vereniging/stichting met succes aansprakelijk gesteld en is er geen aansprakelijkheidsverzekering geregeld? Dan zal de schade uit eigen kas betaald moeten worden. Dit kan een enorme aanslag op het tegoed van uw vereniging/stichting betekenen of erger.

Wat is een sportverzekering?

Een sportverzekering dekt je in tegen bepaalde risico’s die je tijdens het sporten loopt. Sportongevallen kunnen immers zware financiĆ«le gevolgen hebben. We hebben het hier uitsluitend over amateursporters die niet altijd verzekerd zijn, zelfs al zijn ze lid van een club.

Kan personal training vergoed worden?

De personal trainer kijkt welke manier van trainen het best bij u past….Opbouw vergoeding.

Basisverzekering geen vergoeding
Eigen risico U betaalt geen eigen risico
Collectiviteitsvoordeel Bekijk of u een extra vergoeding krijgt uit uw collectief. Zoek collectief

Welke verzekering voor vereniging?

Het is voor veel verenigingen en stichtingen een verstandig idee om een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. De risico’s die een bestuurder van een vereniging of stichting loopt zijn aanzienlijk en kunnen door middel van het afsluiten van een verzekering worden gedekt.

Waarom sportverzekering?

De BA verzekering dekt de materiƫle en lichamelijke schade die je tijdens het sporten toebrengt aan anderen, met andere woorden wanneer jij aansprakelijk wordt gesteld voor het ongeval. Voorbeeld: tijdens een voetbalwedstrijd geef je de tegenstander een stevig duw waardoor hij valt en zich bezeert.

Welke leefstijlcoach wordt vergoed?

CZ vergoedt voor leefstijlcoaching de programma’s CooL, Beweegkuur, SLIMMER en SSIB. U krijgt deze vergoeding als u naar een erkende leefstijlcoach gaat. En waarmee afspraken zijn gemaakt over kwaliteit en prijzen.