Wat betekent versleuteld DNS verkeer?

Wat betekent versleuteld DNS verkeer?

DNSCrypt, dat zowel voor Windows als voor Macintosch bestaat, zorgt er voor dat je DNS-vezoerken worden versleuteld. Dat hoort te voorkomen dat hackers je aanvragen kunnen analyseren of dat er een MITM-aanval (man in the middle) worden opgezet.

Heb ik 2.4 of 5 GHz iPhone?

De hotspot functie van de iPhone 11 en eerder, maakte een wifi accesspoint aan op basis van 2.4GHz. De iPhone 12 en nieuwer maakt nu standaard gebruik van 5GHz voor de hotspot functie.

Hoe verander ik 5GHz naar 2.4 GHz?

U logt in op uw modem met http://192.168.2.254, als u bent ingelogd gaat u naar WiFi En daarna op Geavanceerd. Daarna ziet u de instellingen van de 2,4 GHz en de 5,0 GHz. Daarna heb ik de SSID van de 5 GHz veranderd in 5,0 GHz, Datema (U kunt natuurlijk uw eigen SSID-naam verzinnen!)

Wat is het nut van een DNS?

Het Domain Name System (DNS) is het systeem en netwerkprotocol dat op het internet gebruikt wordt om namen van computers naar numerieke adressen (IP-adressen) te vertalen en omgekeerd.

Hoe weet je of je 5GHz wifi hebt?

Heb je een router die wel beide frequentiebanden ondersteunt maar slechts één frequentie tegelijk kan gebruiken, dan kun je in de instellingen van je router aangeven of je 2,4 of 5 GHz wilt gebruiken. In de handleiding van je router lees je hoe dit voor jouw specifieke router doet.

Hoe zet ik mijn modem op 2.4 GHz?

Klik op de knop ‘Wifi’ in de bovenste adresbalk. Ga dan in het linkermenu naar ‘Geavanceerd’. Hier kun je de 2.4 Ghz functie aan- en uitzetten. Vergeet niet om na de wijziging op ‘Toepassen’ te klikken.

Hoe zet ik mijn wifi op 2.4 GHz KPN?

Experia Box V10

  1. Logt u voor de eerste keer in laat dan het wachtwoord leeg.
  2. Klik op de knop [wifi] in de bovenste menubalk.
  3. Scroll in de lijst naar de optie [wifi Global Configuration]
  4. Selecteer bij “Channel’ het gewenste kanaal (2.4Ghz en 5 Ghz)