Wat kost een Clubfitting?

Wat kost een Clubfitting?

De prijs van een fitting is 150 euro. Als je een ijzerset koopt worden deze kosten in mindering gebracht.

Waarom Clubfitting?

Waarom clubfitting? Iedere golfer is uniek, het is daarom van belang dat je speelt met de clubs die het beste passen bij je golfspel. Clubfitting is het afstemmen van je clubs op je swingsnelheid, swingbaan en lichaamsbouw (bijvoorbeeld armlengte en grootte van je hand).

Wat kost een golfclub?

Om als gast op een golfbaan te spelen betaal je een ‘greenfee’. De greenfee van 9 holes Par 3 kost 10 tot 25 euro. Een rondje van negen holes op een lange baan varieert op de meeste banen tussen de 30 en 50 euro. De greenfee voor 18 holes bedraagt in Nederland gemiddeld zo’n 55 euro per persoon.

Wat kost een nieuwe golfset?

De prijs van een golfset Een gemiddelde prijs voor een halve set ligt rond de € 150,- een de gemiddelde prijs voor een hele set ligt zo rond de € 300,-.

Welke afstand met welke golfclub?

Afstanden golf heren

Naam / type Clubnaam Afstanden
Midden ijzer IJzer 7 120 – 135m
Kort ijzer IJzer 8 110 – 125m
Kort ijzer IJzer 9 100 – 120m
Wedges Pitching W 80 – 100m

Wat kost een beginners golfset?

Het aanschaffen van een beginnersset kost hooguit een paar honderd euro. Dit is afhankelijk van het merk, materiaal en het aantal golflubs. Voor ervaren spelers kunnen de kosten voor clubs oplopen tot boven de duizend euro.

Wat kost een middag golfen?

Bij deze banen betaal je ongeveer € 15,- greenfee om een dag te golfen. De tarieven voor 9 holes golfbanen starten vanaf ongeveer € 25,-. De greenfee voor 18 holes banen start vanaf € 40,-, maar dit kan oplopen tot boven de € 100,-. Let op: Er zijn veel golfbanen die hogere tarieven hanteren in de weekenden.