Welk kleurprofiel MacBook pro?

Welk kleurprofiel MacBook pro?

Kies op de Mac Apple-menu > ‘Systeemvoorkeuren’ en klik op ‘Beeldschermen’ . Klik op het venstermenu ‘Kleurenprofiel’ en kies het profiel dat je wilt gebruiken.

Heeft mijn MacBook een retina scherm?

De eenvoudigste manier is via ‘Over deze Mac’. Klik hiervoor op ‘Over deze Mac’ in het Apple-menu  in de linkerbovenhoek van uw scherm. Of gebruik de app Systeeminformatie. Meer informatie over hoe u deze tools kunt gebruiken om uw Mac te identificeren.

Hoe maak ik het scherm van mijn MacBook schoon?

Een Apple beeldscherm schoonmaken Gebruik de bij het beeldscherm geleverde doek of een andere zachte, droge en pluisvrije doek om het stof van het scherm te verwijderen. Als het scherm grondiger moet worden schoongemaakt, maak je de doek vochtig met water of met een speciaal reinigingsmiddel voor beeldschermen.

Hoeveel bedraagt de PPI van een Retina 5K 27 display?

De 27-inch (diagonal) Retina 5K display met IPS technologie draait standaard op 5120 bij 2880 pixels met een helderheid van 500 cd/m2 en een pixel dichtheid van 218 ppi.

Hoe weet ik of ik een retina-scherm heb?

Er is geen strikte definitie voor een Retina Display, maar Steve Jobs zei ooit dat het aantal pixels op een Retina-scherm minimaal 300 ppi moet zijn voor mobiele apparaten. Dit zijn apparaten die je op een afstand van 10 tot 12 inch van je oog vasthoudt.

Waar zie ik welke MacBook Ik heb?

De eenvoudigste manier is via ‘Over deze Mac’. Klik hiervoor op ‘Over deze Mac’ in het Apple-menu in de linkerbovenhoek van uw scherm. Of gebruik de app Systeeminformatie.

Hoe maak ik het scherm van mijn laptop schoon?

Spuit wat schoonmaakmiddel op een microvezeldoekje. Maak het doekje niet te nat, een beetje bevochtigen is voldoende. Wrijf met de doek in cirkels over je scherm. Duw zeker niet te hard: te hoge druk kan je scherm stevig beschadigen.

Hoe schoon ik mijn Mac op?

Je Mac opschonen helpt in dat geval….Je verwijdert de bestanden als volgt:

  1. Open Safari.
  2. Klik in de menubalk bovenin het scherm op Safari en dan op Voorkeuren.
  3. Kies het tabblad privacy.
  4. Klik op Beheer websitegegevens.
  5. Klik nu op Verwijder alles en Verwijder nu.

Hoeveel Hertz imac?

Voeding

Netspanning 100–240 V wisselstroom
Frequentie 50-60 Hz. enkelfasig