Hoe synchroniseer ik mijn e-reader?

Hoe synchroniseer ik mijn e-reader?

Ga als volgt te werk om je eReader te synchroniseren via Wi-Fi:

  1. Ga naar je Startscherm.
  2. Tik op het pictogram ‘Synchroniseren’ bovenaan het scherm.
  3. Tik op Nu synchroniseren. Je eReader zal verbinding via Wi-Fi maken en alle beschikbare eBooks of updates downloaden.

Waar vind ik verbinden op mijn Kobo eReader?

Open Kobo Desktop op uw computer. Sign In aan de bovenkant van het scherm en teken in. Klik op het pictogram Synchronisatie boven aan het scherm. Je eReader wordt gesynchroniseerd en bijgewerkt met de laatste boeken.

Hoe kun je taal wijzigen via instellingen?

Taal wijzigen via instellingen Tijd & taal 1 Klik op de Windows knop en open instellingen (te herkennen aan het tandwieltje) 2 Klik op Tijd en taal en ga vervolgens in het linkermenu naar Regio en taal. 3 Kik op Een taal toevoegen en selecteer jouw gewenste taal. 4 Vervolgens kies je de geselecteerde taal door te klikken om Als standaard instellen.

Hoe kan ik de taal veranderen in Windows 10?

Methode 1: Windows 10 taal veranderen via actiecentrum. 1. open het actiecentrum. 2. klik op alle instellingen. Open alle instellingen via het actiecentrum. 3. klik op tijd en taal. Verschijnt er een ander scherm als u op instellingen klikt? Klik dan eerst links bovenaan op het tandwiel start.

Hoe kun je een taal instellen?

Klik op de Windows knop en open instellingen (te herkennen aan het tandwieltje) Klik op Tijd en taal en ga vervolgens in het linkermenu naar Regio en taal. Kik op Een taal toevoegen en selecteer jouw gewenste taal. Vervolgens kies je de geselecteerde taal door te klikken om Als standaard instellen.

Hoe wijzig ik de taal van mijn toetsenbord?

Hoe wijzig ik de taal van mijn toetsenbord? Geschreven door Jos . 18 juni 2020 11 Klik op Tijd en taal en ga vervolgens in het linkermenu naar Regio en taal. Kik op Een taal toevoegen en selecteer jouw gewenste taal. Vervolgens kies je de geselecteerde taal door te klikken om Als standaard instellen.