Hoe kun je zien wie je abonnee is?

Hoe kun je zien wie je abonnee is?

Op het kanaaldashboard kun je een lijst met je meest recente abonnees bekijken. Je kunt ook je aantal abonnees controleren in YouTube Studio….Recente abonnees bekijken

  • Log in bij YouTube Studio.
  • Zoek op het dashboard de kaart ‘Nieuwe abonnees’.
  • Klik op Alles weergeven om de kaart uit te vouwen.

Hoeveel abonnees heeft Netflix?

In totaal heeft het platform nu 214 miljoen abonnees. In het derde kwartaal groeide de omzet met 16% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, naar $7,5 mrd. Daaruit haalde Netflix $1,44 mrd winst, oftewel $3,19 per aandeel.

Kan een Youtuber zien wie er kijkt?

Op het tabblad Publiek in YouTube Analytics vind je een overzicht van je kijkers en hun demografie. De kaart met de belangrijkste statistieken toont je terugkerende en nieuwe kijkers, unieke kijkers, abonnees, totale leden.

Wat is K abonnees?

VRAAG: Duizendtallen (2000, 20.000, 200.000) worden vaak afgekort met de letter K (2K, 20K, 200K).

Wat is geabonneerd op YouTube?

Je kunt je abonneren op kanalen die je leuk vindt. Zo zie je meer content van deze kanalen. De knop Abonneren vind je onder elke YouTube-video en op de pagina van een kanaal. Nadat je je op een kanaal hebt geabonneerd, worden nieuwe video’s van dat kanaal in je abonnementsfeed weergegeven.

Hoeveel abonnees heeft Netflix 2021?

Netflix eindigde het jaar 2021 met 221,8 miljoen betalende abonnees, 18 miljoen meer dan een jaar eerder. Dat is de laagste gebruikersgroei sinds 2015. Ook voor 2022 verwacht Netflix geen wonderen.

Hoeveel Nederlanders gebruiken Netflix?

Ongeveer 58 procent van de Nederlandse gezinnen heeft een abonnement op Netflix, zo blijkt uit eigen onderzoek van Telecompaper, dat maandag is gepubliceerd.

Wat gebeurt er als je je abonneert op een YouTube kanaal?

Waar ben ik op geabonneerd?

Je aantal abonnees verbergen Log in op je Google-account. Ga naar YouTube Studio. Geavanceerde instellingen. Vink ‘Weergeven hoeveel personen op mijn kanaal geabonneerd zijn’ uit onder ‘Aantal abonnees’.

Is het gratis om op YouTube te abonneren?

Als u een bepaalde auteur leuk vindt, kan het de moeite lonen een gratis abonnement te nemen. Ingewikkeld? Nee, een simpele klik is al voldoende. Abonnementen zijn de ruggengraat van YouTube.

Wat kost het om te abonneren op YouTube?

Het Lite-abonnement wordt bijna de helft goedkoper dan het gewone Premium, dat je 11,99 euro kost. YouTube Premium Lite zal 6,99 euro per maand kosten.

Wat is een weergave op YouTube?

Elke keer dat er op de afspeelknop van een video geklikt wordt, telt mee voor het totale aantal weergaven. Op YouTube kun je zien bij welke gedeelten van je video de kijkers afhaken en welke fragmenten juist populair zijn.

Hoe kun je zien wie je video Disliked?

Reacties. Nee, dit is niet mogelijk. Wel kun je onder YouTube Analytics (https://www.youtube.com/analytics?o=U) en dan ‘Stemmen voor leuk en niet leuk’ zien uit welk land je likes en dislikes komen.

Wat kost abonneren op een YouTube kanaal?

Hoe duur is YouTube Premium? Een abonnement op YouTube Premium kost in Nederland en Belgiƫ 6,99 euro per maand.

Wat is abonneren op YouTube gratis?

Als u een bepaalde auteur leuk vindt, kan het de moeite lonen een gratis abonnement te nemen. Abonnementen zijn de ruggengraat van YouTube. Als u een bepaald kanaal leuk vindt, kunt u zich daarop abonneren. U ontvangt dan een melding wanneer er nieuwe video’s verschijnen op dat kanaal.