Hoeveel cm is een module?

Hoeveel cm is een module?

1 module is de breedte die overeenkomt met de breedte van een enkelpolige automaat van 18mm(wat niet meer wordt verkocht in België). Een standaard automaat van 20A is 2 modules breed.

Hoeveel module is een automaat?

Een standaard automaat van 20A is twee modules breed. Sommige domoticamerken hebben ook bredere componenten van 4 of 6 modules. Om de verdeelkast grootte te berekenen heb je dus een eendraadschema nodig.

Hoeveel modules is een 2P automaat?

Een module staat gelijk aan de ruimte die nodig is voor één pool van een automaat of differentieel. Een automaat is bijvoorbeeld 2P 16A. Dit is een tweepolige automaat die een maximale stroom van 16 ampère door laat. Deze neemt dus 2 modules ruimte in beslag.

Hoeveel modules is een differentieel?

De differentieelschakelaar is 4 modules breed.

Hoeveel modules is een 4P automaat?

SPECIFICATIES

Familie Lijnbeveiliging
In (A) 20
Aantal polen 4P
Aantal modules 2
Uitschakelcurve C (5-10 In)

Hoe Kamgeleider aansluiten?

Om de kamgeleider te bevestigen, zet je de klemmetjes onderaan de automatische zekeringen en differentieelschakelaars open. Schuif de kamgeleider in de openingen en schroef alles opnieuw vast. Dit doe je met een schroevendraaier of een schroefmachine op de laagste stand.

Wat is een Aansluitrail?

Een kamrail of aansluitkam wordt ook wel doorverbindingsrail of aansluitrail genoemd. De kamrail wordt over het algemeen gebruikt om meerdere modulaire componenten aan te sluiten of door te verbinden.

Hoeveel modules zekeringkast?

Op basis van het eendraadschema van jouw woning kan je nagaan hoeveel modules je nodig hebt voor jouw zekeringkast. De meest gebruikte zekeringkast in een standaard woning is de 54 module verdeelkast met 3 rijen van 18 modules. Een standaard automatische zekering van 16 A is twee modules breed.

Wat zit er allemaal in een elektriciteitskast?

Waaruit bestaat mijn elektrische installatie?

  • Elektrictiteitsmeter. Eigenlijk begint de elektrische installatie al op straat.
  • Verdeelkast. Vanaf de meterkast vertrekt een voedingskabel naar de verdeelkast.
  • Automatische beveiligingsschakelaars.
  • Differentieelschakelaar.
  • Stroomkringen.
  • Mogelijke extra onderdelen.

Wat is het doel van een verdeelkast?

Een verdeelkast is een kast met daarin het knooppunt van een elektrische installatie. De aanvoerende stroom komt hierin binnen, waarop het knooppunt de uitgaande stroom/spanning verdeelt over de verschillende groepen in de elektrische installatie. In een huis of kantoorgebouw heet dit een groepenkast.