Hoe werkt een PDF?

Hoe werkt een PDF?

De werking van een programma waarmee u PDF-bestanden kunt maken van documenten, foto’s en andere afbeelding kunt u vergelijken met de werking van een printer. Maar in plaats van naar papier drukt een PDF-maker het document, de foto of de afbeelding af naar een bestand, een PDF-bestand om precies te zijn.

Wat betekent PDF En wat is het?

Pdf is een initiaalwoord: een afkorting die is gevormd met de eerste letters van de afzonderlijke woorden waar ze voor staat (portable document format) en die letter voor letter worden uitgesproken: [pee-dee-ef]. Een initiaalwoord heeft geen punten.

Hoe zet je iets in een PDF-bestand?

  1. Kies Bestand > Exporteren > PDF of XPS maken.
  2. Als de eigenschappen van uw Word-document gegevens bevatten die u niet wilt opnemen in het PDF-bestand, kiest u in het venster Publiceren als PDF of XPS de optie Opties.
  3. Navigeer in Publiceren als PDF of XPS naar de locatie waar u het bestand wilt opslaan.

Hoe kun je werken in een PDF-bestand?

Hoe PDF-bestanden te bewerken:

  1. Open een bestand in Acrobat DC.
  2. Klik op “PDF bewerken” in het rechterdeelvenster.
  3. Gebruik de bewerkingstools van Acrobat: Voeg nieuwe tekst toe, bewerk tekst of werk de lettertypen bij met opties in de lijst met opmaakelementen.
  4. Sla je bewerkte PDF op:

Waar staat een PDF-bestand?

Android pdf-bestanden openen: zo doe je dat Als je een bestand hebt gedownload via de browser, is het onder ‘downloads’ te vinden. Het pdf-document wordt automatisch geopend met Google Drive.

Hoe kan ik een PDF bestand invullen gratis?

Ja, het is veilig om de online tool Acrobat Fill & Sign in een webbrowser te gebruiken voor het invullen van een formulier en het ondertekenen van een PDF. Dankzij de toewijding van Adobe aan beveiliging en privacy kun je vol vertrouwen PDF-bestanden invullen en ondertekenen.