Wat zijn anti golven?

Wat zijn anti golven?

Tegenfase betekent dat de fases van twee elkaar tegenkomende golven tegengesteld zijn, dat wil zeggen: als op een bepaalde plaats de trilling van de ene golf omhoog gaat, gaat de trilling van de andere golf omlaag.

Hoe ontstaat Interferente stroom?

Interferente stroom: ontstaat op de plaats waar twee wisselstromen elkaar in het weefsel kruisen. Spieren werken het best op laag frequente wisselstroom maar dat is te pijnlijk om direct toe te passen.

Hoe werkt een iontoforese apparaat?

Iontoforese is een therapievorm waarbij geneesmiddelen via de huid worden toegediend door middel van zwakstroom (electroforese). Door de stroom kan het geneesmiddel in grote hoeveelheden en diep in de onderliggende beschadigde weefsels en zenuwen doordringen.

Wat is interferentie geheugen?

Vergeten is het proces waardoor informatie in het geheugen verloren gaat, of niet meer teruggevonden kan worden. Ook kan oude kennis ‘overschreven’ worden door nieuwe kennis. Dit noemt men interferentie.

Wat is Pidginisering?

Er treedt pidginisering op: onder druk der omstandigheden ontstaat een nieuwe mengtaal, die echter voor de sprekers geen moedertaal is. In extreme gevallen is zelfs sprake van taalvervanging — de gedomineerde taal verdwijnt plaatselijk of overal: in het laatste geval wordt zij een dode taal.

Wat is elektrische Desincrustatie?

Desincrustatie is heel goed inzetbaar bij niet actieve acne om makkelijker comedonen en gestekorrels te ledigen. Met behulp van gelijkstroom zijn elektrisch geladen werkstoffen in de huid te sluizen. Positieve en negatieve ladingen trekken elkaar aan; gelijkgestelde ladingen stoten elkaar af.

Hoe werkt anti geluid?

Antigeluid is een geluid dat een ander geluid opheft door een tegengestelde fase. De tegenfase kan ontstaan door reflectie, maar ook met elektronica en een luidspreker bewust gegenereerd worden.

Wat is het doel van iontoforese?

Het doel van een iontoforese behandeling is om uw pijn te verminderen. Tijdens de behandeling krijgt u een geneesmiddel dat met behulp van elektrische stroom door uw huid wordt geleid. Op de dag van behandeling mag u geen bodylotion, zalf of crème smeren op de plaats waar de iontoforese komt.