Wat doet VFS Global?

Wat doet VFS Global?

Wat doet VFS Global? VFS Global beheert visumaanvraagcentra voor de Nederlandse Ambassade, waar u uw ingevulde visumaanvraagformulier, ondersteunende documenten en biometrische gegevens kunt indienen. VFS Global biedt ook verschillende diensten om het aanvragen van een visum zo eenvoudig en snel mogelijk te maken.

Hoe maak ik een afspraak bij VFS Global?

afspraak te plannen. biometrische inschrijving

  1. Online. Bekijk meer. Neem Klik hier om een afspraak te plannen.
  2. Telefoon. Bekijk meer. Als u een telefonische afspraak wilt plannen, kunt u dit doen door te bellen naar het hulplijnnummer: +31203690604.
  3. Email. Bekijk meer.
  4. Online chat. Bekijk meer.
  5. Persoonlijk. Bekijk meer.

Hoe duur is een visum voor Nederland?

Kosten van de aanvraag Visum Kort Verblijf (Schengenvisum) Een visum kort verblijf (tot 90 dagen) kost in 2020: ​Eerste aanvraag ​€ 80,- ​Eerste aanvraag kinderen 6 tot 12 jaar ​​€ 40,- ​Eerste aanvraag kinderen tot 6 jaar ​€ 0,-

Hoe lang mag je in Marokko blijven?

Als toerist met de Nederlandse nationaliteit, mag je maximaal drie maanden (negentig dagen) in Marokko verblijven zonder dat je een visum hoeft aan te vragen. Wil je langer dan drie maanden in Marokko verblijven, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de ambassade van Marokko in Den Haag.

Wat is een visumaanvraag?

Een visum is een officiële toestemming een land binnen te reizen en in dat land te verblijven. Een visum wordt afgegeven door het land waar de reiziger naartoe gaat. Op deze manier kan dat land controle uitoefenen op wie het land binnenkomt.

Waar kan ik een toeristenkaart Suriname kopen?

Waar kan de toeristenkaart gekocht worden? Bij de vertegenwoordigingen van de Republiek Suriname in het buitenland (alle Ambassades en Consulaten van de Republiek Suriname in andere landen). Op de Johan Adolf Pengel luchthaven in Suriname bij aankomst.

Wat heb ik nodig voor een visum naar Nederland?

Een visum voor Nederland vraagt u aan bij de Nederlandse ambassade of het Nederlandse consulaat in het land waar u woont. Aanvragen bij een ambassade van een ander Schengenland waar Nederland door vertegenwoordigd wordt in het land waar u woont, kan ook. Dit Schengenvisum geldt voor een verblijf van 90 dagen.

Kun je als Nederlander naar Marokko?

Als u naar Marokko reist, moet u altijd een geldig paspoort meenemen waarmee u zich kunt identificeren. Dit geldt ook voor meereizende kinderen. Voor sommige landen geldt dat uw paspoort nog 6 maanden geldig moet zijn vanaf het moment dat u vertrekt uit dat land. Ook kan het zijn dat u een visum nodig heeft.