Wat is het verschil tussen string en Brazilian?

Wat is het verschil tussen string en Brazilian?

Brazilian. What’s in a name: dit sexy stukje ondergoed is geïnspireerd op de sexy badmode op de stranden van Rio de Janeiro. De Brazilian zit ergens tussen een gewone onderbroek en een string. De Brazilian sluit mooi aan aan de voorkant en is achteraan hoog uitgesneden, wat je benen langer doet lijken.

Waarom een Tailleslip?

Tailleslips. Tailleslips bedekken je lichaam iets meer dan een rioslipje. Veel vrouwen vinden dat die extra stof aan de taille en de buik extra comfortabel aanvoelt, bijvoorbeeld wanneer ze een jurk dragen die wat meer getailleerd is.

Hoe slippen voorkomen?

Slippen vermijden

  1. Auto regelmatig controleren op remmen, verlichting en profiel en spanning van de banden.
  2. Winterbanden gebruiken.
  3. Snelheid aanpassen.
  4. Extra afstand houden tot je medebestuurders.
  5. Bochten met een constante snelheid nemen.
  6. In een vloeiende lijn en niet abrupt sturen.

Wat is een Brazilian string?

Brazilians. Een brazilian ziet er aan de voorkant hetzelfde uit als een rio slip, aan de achterkant is deze echter een stuk hoger uitgesneden waardoor je meer van je bil ziet. Dit maakt de brazilian een sexy slipje welke je benen ook nog eens langer laat lijken! De brazilian is ook in een short variant verkrijgbaar.

Welke soort onderbroeken zijn er?

Verschillende soorten damesondergoed

  • Slips en shorts. We beginnen met een essentieel kledingstuk uit de ondergoedlade, namelijk dames onderbroeken, oftewel de slips en shorts.
  • Dames slips.
  • Dames hipsters.
  • Dames strings.
  • Dames boxershorts.
  • Hemdjes en shirts.
  • Tops en bh’s.

Welke onderbroek zie je niet?

Om doorschijnen te voorkomen, kun je kiezen voor huidkleurig ondergoed, maar ook voor grijs, roze of rood ondergoed. Ook kun je kiezen voor naadloos ondergoed, zodat de randjes en stiksels ook niet zichtbaar zijn.

Wat is een Jazzpants?

Hoog draagcomfort en veelzijdig Het model van een jazz pants lijkt op een rioslip, het verschil is dat de jazz pants wat hoger is opgesneden aan de voorkant. Daarnaast bedekt het de billen nog net iets meer dan bij een gewone rioslip. De jazz pants valt tot iets onder de navel en heeft een breed zijpand.