Wat is maatwerk kleding?

Wat is maatwerk kleding?

op maat gemaakt, toegespitst op de specifieke wensen van de klant. Voorbeeld: `Zijn kleding was maatwerk.

Wat betekent op maat?

opmaat zelfst. naamw. (de) Verbuigingen: opmatenVerbuigingen: opmaatje de eerste maat van een muziekstuk of partij, als in die maat de eerste toon niet meteen op de eerste tel inzet Voorbeeld: `Een opmaat begint met een of meer tellen rust.

Wat valt onder maatwerk?

Of iets maatwerk is hangt primair af van de keuzes die een klant kan maken en hoe die keuzes tot stand komen. Iets is maatwerk wanneer een klant niet kiest uit standaard opties, maar echt zelf niet standaard keuzes kan invoeren.

Wat is confectie atelier?

Confectiekleding, ook wel pret-à-porter genoemd, is kleding die aangeboden wordt in afgewerkte staat en in standaard kledingmaten. Je moet het kledingstuk dus kopen zoals het hangt in de winkel. Je kan niet kiezen uit andere stoffen of modellen.

Hoe gebruik je wederom?

Wederom definities

  1. wederom bijwoord opnieuw, weer eens Voorbeeld: `Dat is wederom een verzwakking van het gehele stelsel.
  2. 1) Alweder 2) Alweer 3) Andermaal 4) Bijwoord 5) Bis 6) Eens te meer 7) Herhaald 8) Nog eens 9) Nogmaals 10) Opnieuw 11) Terug 12) Van voren af 13) Weder 14) Weer.

Wat is onrustig?

onrustig – bijvoeglijk naamwoord uitspraak: on-rus-tig 1. met veel beelden, geluiden, bewegingen ♢ het was erg onrustig in de klas 2. zó gespannen dat je niet rustig kunt zijn ♢ de baby is weer…

Wat betekent in de maat lopen?

(17e eeuw) (vroeger ook: de maat stellen) (inf.) iemand de les lezen; iemand zijn vet geven; een ander persoon beoordelen op basis van zijn eigen normen en waarden. Vandaar ook: zich door iemand de maat laten nemen. L.W.

Wat is een maatwerk product?

Een product is maatwerk als het speciaal voor jou gemaakt wordt. Je kunt denken aan: op maat gemaakte gordijnen, een canvasdoek met gedrukte foto of een artikel waarop je naam gegraveerd wordt. Een bestelling omdat een product niet op voorraad is, is geen maatwerk, vertelt Wokke.

Wat is wettelijk herroepingsrecht?

De consument heeft het recht om binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de gehele bestelling (door de consument zelf of een door hem aangewezen derde) aan de verkoper te laten weten dat hij af wil zien van de koop. Dit heet herroepen of ontbinden. U mag ook een langere termijn bieden, maar dat hoeft niet.

Wat is een confectie?

Confectie is kleding die in grote getallen wordt geproduceerd en door meerdere mensen te dragen en aan te schaffen is. Het is ook wel bekend onder de naam prêt-à-porter en is in de meeste kleding- en schoenenwinkels te vinden.