Kan je met een enkeltje overstappen?

Kan je met een enkeltje overstappen?

Mag ik de enkeltjes gebruiken op verschillende trajecten? Ja, de twee goedkope enkele reizen mag je op verschillende trajecten gebruiken. Je krijgt twee vouchercodes. Zo kun je per enkele reis het traject kiezen.

Kun je met een buskaartje overstappen?

Overstappen van bus, tram en metro Stap je over van bus, tram of metro naar een andere bus, tram of metro? Dan betaal je één keer het basistarief als: je binnen 35 minuten overstapt, je op saldo reist.

Kun je met 0 euro op je OV reizen?

Reacties. nee, want bij inchecken wordt er 5 euro afgeschreven van je tegoed. Bij uitchecken krijg je die terug en wordt de werkelijke ritprijs van je tegoed afgeschreven.

Waar moet ik overstappen?

Op welke stations moet ik overstappen? U kunt de dienstregeling van uw reis opzoeken in de boekingsmodule of in de NS International app. Met deze app wordt u op de hoogte gehouden van uw reis, mogelijke vertragingen of spoorwijzigingen. Wanneer uw aansluiting vervalt, krijgt u een aangepast reisadvies.

Is een enkele reis heen en terug?

Een ticket voor een enkele reis laat je toe om enkel naar je bestemming te reizen, zonder terug te keren. In een retourticket zit een heenreis maar ook een terugreis.

Hoe werkt een overstap op een vliegveld?

Heb je een overstap tijdens je reis dan betekent dit dat je moet wisselen van toestel. Op de overstap-luchthaven check je op de informatieschermen bij welke gate je volgende vlucht vertrekt. Deze vlucht heeft een ander vluchtnummer. Bij de gate laat je je boardingpass zien en stap je in.

Hoe werkt overstappen bus?

Reis je op saldo en stap je binnen 35 minuten over van bus, tram of metro naar een andere bus, tram of metro? Dan betaal je eenmaal het basistarief. Na overstappen betaal je alleen nog voor de kilometers die je nog verder reist. Het maakt hierbij niet uit of je van vervoerder wisselt.

Wat moet er minimaal op OV kaart staan?

Minimaal saldo op je OV-chipkaart Om met NS te reizen moet er minimaal € 20,00 op je OV-chipkaart staan. Heb je een NS-abonnement? Dan gelden andere bedragen: Voor een OV-chipkaart met Dal Vrij, Weekend Vrij, Dal Voordeel, Altijd Voordeel of Voordeelurenabonnement is dit € 10,00.

Wat is het minimale saldo op OV-chipkaart?

Je hebt minimaal het instaptarief nodig op je kaart. Alleen dan kun je reizen bij NS. Het instaptarief is € 10 voor reizigers met een abonnement van NS. Het instaptarief is € 20 voor overige reizigers.

Wat is de overstaptijd van OV?

De overstaptijd op de OV-chipkaart gaat in op het moment dat je uitcheckt. Je hebt dan 35 minuten de tijd om in te checken in de volgende bus, tram of metro. Als je binnen de 35 minuten weer incheckt, betaal je niet opnieuw het basistarief.

Hoe werkt overstappen met de trein?

Trein naar bus, tram of metro Bij het verlaten van de trein check je uit op het perron en bij het instappen van de bus, tram of metro check je weer in. Dit geldt ook andersom. Je checkt eerst uit als je uit de bus, tram of metro stapt en daarna check je in op het perron, voordat je de trein instapt.