Kun je Teams gratis gebruiken?

Kun je Teams gratis gebruiken?

Ja! De gratis versie van Teams bevat het volgende: Chatberichten en zoekopdrachten. Ingebouwde onlinevergaderingen en audio- en videogesprekken voor individuen en groepen, met een duur van maximaal 60 minuten per vergadering of gesprek.

Welke versies van Teams zijn er?

Als u wilt weten welke versie van Teams u gebruikt, klikt u boven aan de app op uw profielafbeelding en klikt u vervolgens op Over > versie. Hier ziet u een banner boven aan de app die u vertelt welke versie u gebruikt en wanneer deze voor het laatst is bijgewerkt. > Instellingen > Informatie.

Kun je als particulier Teams gebruiken?

Microsoft Teams is voor iedereen Je kunt op één plek vergaderen, chatten, bellen en samenwerken, of je nu thuis, op het werk, op school of bij vrienden bent.

Wat kan je als gast in Teams?

Ze kunnen bestanden bekijken en meestal uploaden. Ze kunnen deelnemen aan de gebruikelijke soorten samenwerking die zijn toegestaan door teameigenaren. Gasten zijn mensen van buiten de organisatie die een teameigenaar uitnodigt om deel te nemen aan het team, zoals partners of consultants.

Hoe gratis Teams installeren?

More videos on YouTube

  1. Ga naar de website van Microsoft om Teams te installeren: https://www.microsoft.com/nl-nl/microsoft-365/microsoft-teams/download-app.
  2. Kies Downloaden voor desktop.
  3. Log na het installeren in met je Microsoft-account.
  4. Je kan Microsoft Teams gebruiken met een gratis Microsoft account.

Hoeveel kost Microsoft teams?

De Microsoft Teams Essentials geeft alleen toegang tot Microsoft Teams. De kosten van een Microsoft Teams Essentials licentie komt neer op €3,40 per gebruiker per maand. In deze licentie heb je alleen toegang tot Microsoft Teams en niet de andere Microsoft 365 apps.

Wat is beter Teams of Zoom?

Zoom hangt dus in de touwen. Teams is vele malen sterker door de integratie met Office 365-applicaties, die (net als Teams) allemaal door Microsoft zijn ontwikkeld. Daardoor sluiten ze naadloos bij elkaar aan. Het delen van onder meer Word-documenten en Excel-spreadsheets is een fluitje van een cent met Teams.

Welke licentie voor Teams?

U hebt alleen een Microsoft-account nodig. Een gratis versie van Microsoft Teams krijgen: Controleer of u een Microsoft-account heeft. Als u Skype, OneDrive, Outlook.com of Xbox Live gebruikt, hebt u al een account, maar als u geen account hebt, kunt u gratis een nieuw Microsoft-account aanmaken.

Wat kost een Teams-account?

Kunnen gasten chatten in Teams?

Tijdens een teams-meeting met gasten konden twee van de 10 gasten geen gebruik maken van de chatfunctie. Zij kregen de melding ‘alleen leden van uw team kunnen chatten. Vraag de teameigenaar u lid te maken’.

Wat is genodigde maken Teams?

drie puntjes achter de naam in de ‘Personenlijst’ (knop 6) en dan klikken op ‘Genodigde maken’). Hiermee kun je dus studenten ook online laten presenteren voor de klas.