Kan geen chat zien in Teams?

Kan geen chat zien in Teams?

Selecteer gebruikers Microsoft Teams het beheercentrum. Selecteer uw naam in de lijst met gebruikers, selecteer Beleid en selecteer vervolgens het vergaderingsbeleid dat aan u is toegewezen. Selecteer in de sectie & gasten voor de instelling Chat in vergaderingen toestaan de optie Ingeschakeld in de vervolgkeuzelijst.

Waar staat chatgeschiedenis Teams?

De chatgeschiedenis van Microsoft Teams wordt opgeslagen in een verborgen bestand in de mailbox van de gebruiker, die niet toegankelijk is via Outlook of OWA. Bovendien zijn de verborgen bestanden niet eens toegankelijk voor gebruikers of beheerders.

Kan je berichten in Teams verwijderen?

Een bericht of afbeelding verwijderen dat u hebt verzonden in Teams: Ga naar de chat. Tik op het bericht dat u hebt verzonden en houd het vast. Tik nogmaals op Verwijderen om dit te bevestigen.

Hoe zet je de chat uit in Teams?

Hoewel u niet een volledig chatgesprek in Teams kunt verwijderen, kunt u de chat verbergen in de chatlijst of dempen zodat u geen meldingen meer ontvangt. Voor meer informatie raadpleegt u Een chatsessie in Teams verbergen, dempen of vastpinnen.

Kan mijn werkgever Teams chat lezen?

De werkgever mag volgens het Hof alle privéberichten onder werktijd lezen, op voorwaarde dat hij de werknemer ook laat weten dat dit gebeurt. Het hof oordeelde verder dat alle communicatie die verloopt via door de werkgever verstrekte toestellen bekeken mag worden zonder toestemming.

Waar staan verborgen chats in Teams?

Wilt u een verborgen chat opnieuw zien? U kunt een chat die u eerder hebt verborgen, verbergen met behulp van zoeken. boven aan de Teams naar de naam van de persoon met wie u aan het chatten was en selecteer deze. U ziet dat de chatgeschiedenis is verborgen (die u kunt laten zien door deze te selecteren).

Hoe maak je een groepschat in Teams?

Contact opnemen

  1. Open Microsoft Teams.
  2. Selecteer de knop Nieuwe chat .
  3. Selecteer Groepsnaam toevoegen.
  4. Typ in de regel Aan: de telefoonnummers, e-mailadressen of namen van de nummers die u in deze groep wilt opnemen.
  5. Typ een bericht en verzend het bericht om de nieuwe groep te maken.

Hoe een chat verwijderen in Teams?

Hoewel u een hele chat niet kunt verwijderen in Teams, kunt u deze verbergen of dempen in uw chatlijst om te stoppen met het ontvangen van meldingen. U kunt ook veelgebruikte gesprekken boven aan uw chatlijst vastmaken voor snelle toegang. Opmerking: U kunt afzonderlijke berichten verwijderen die u hebt verzonden.

Kan ik WhatsApp berichten terughalen?

Je back-up herstellen: Zorg dat je nieuwe Android-apparaat is gekoppeld aan het Google-account waarop je back-up is opgeslagen. Installeer en open WhatsApp en verifieer je nummer. Zodra je hierom wordt gevraagd, tik op HERSTELLEN om je chats en media vanuit Google Drive te herstellen.

Waar staan privéberichten op Facebook?

Die privéberichten komen namelijk in een (behoorlijk onvindbaar) mapje terecht….Mobiel

  1. Open de Messenger-app.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen (het poppetje-icoontje).
  3. Klik op ‘Personen’ en dan ‘Berichtenverzoeken’.
  4. En tenslotte op ‘Gefilterde verzoeken weergeven’.
  5. Veel plezier met bijlezen!