Inhoudsopgave
Wat komt eerst samenvatting of inhoudsopgave?
Pas na het voorblad, het voorwoord en de samenvatting komt de inhoudsopgave. Let goed op de eisen die jouw onderwijsinstelling stelt aan de opmaak van jouw inhoudsopgave. Zorg er in ieder geval voor dat je de inhoudsopgave en de bronnenlijst geen hoofdstuknummer geeft.
Waar staat de samenvatting in een rapport?
In de inhoudsopgave moeten alle hoofdstukken van het verslag vermeld worden. Dat betekent dus dat ook het voorwoord, de inhoudsopgave zelf, de samenvatting, de literatuurlijst en de bijlagen in deze inhoudsopgave staan.
Wat komt eerst een inleiding of inhoudsopgave?
De inleiding is het eerste hoofdstuk van je scriptie en komt meteen na de inhoudsopgave.
Waar begint inhoudsopgave?
De inhoudsopgave wordt doorgaans na de titelpagina en het voorwoord geplaatst. Als een boek figuren of tabellen bevat, worden die doorgaans in een apart overzicht direct na de inhoudsopgave opgesomd.
Waar plaats je de samenvatting?
De inhoudsopgave fungeert als een wegwijzer voor de lezer. Voorwoord en samenvatting worden dus niet vermeld, want er staan alleen dingen in die nĂ¡ de inhoudsopgave volgen. Maak gebruik van de automatische inhoudsopgave in Word, dan maak je geen fouten met paginanummers.
Hoe begin je aan een onderzoek?
Onderzoek begint met een vraagstelling of probleemstelling. Voor vraagstelling wordt ook wel de term ‘hoofdvraag’ gebruikt. Je hoofdvraag kun je eventueel opdelen in deelvragen. Op basis van de belangrijkste begrippen in je vraagstelling ga je op zoek naar informatie.
Hoe schrijf je een eindrapport?
Hoe schrijf je een rapport?
- Schrijf in de neutrale derde persoon.
- Wees spaarzaam met lange zinnen.
- Denk goed na over het gebruik van vakjargon.
- Gebruik voorbeelden.
- Citeer bronnen als je een stelling zelf niet beter kunt verwoorden dan de betreffende bron, of wanneer je bijvoorbeeld gebruikmaakt van statistieken.