Hoe kan ik een backup maken?

Hoe kan ik een backup maken?

Een back-up is een reservekopie van al je gegevens, foto’s en bestanden….Een back-up van je Android smartphone maken

  1. Stap 1: open Google Drive en ga naar Instellingen.
  2. Stap 2: maak een back-up.
  3. Stap 3: download Google foto’s en maak back-up.
  4. Stap 4: open Google foto’s en zet back-up aan.

Hoe maak je een backup van je mobiel?

Een back-up maken van je smartphone

  1. Tik op ‘Instellingen’.
  2. Tik op ‘Back-up en reset’.
  3. Tik op ‘Back-up van gegevens’.
  4. Zet ‘Back-up van gegevens’ aan. Let op: Android maakt alleen een back-up van applicatiegegevens, wifi-wachtwoorden en andere instellingen op Google servers.

Hoe maak je een back-up in Windows 10?

De automatische back-upfunctie in Windows 10 maakt het de gebruiker gemakkelijk. U stelt het eenmalig in en voortaan worden uw bestanden automatisch geback-upt zodra de ingestelde schijf verbonden is. Stel de back-up als volgt in: Klik op Starten > Instellingen > Bijwerken en Beveiliging. Klik links op Back-up. Klik op Een station toevoegen.

Hoe kan ik een back-up maken van mijn bestanden?

Klik onder ‘Een station selecteren’ op de externe harde schijf of usb-stick. Klik op de knop Meer opties. U ziet nu de standaardinstellingen van Windows. Er wordt elk uur een back-up gemaakt van uw bestanden. Deze periode kan worden aangepast onder ‘Back-up maken van mijn bestanden’.

Hoe maak je een back-up?

Stel de back-up als volgt in: Klik op Starten > Instellingen > Bijwerken en Beveiliging. Klik links op Back-up. Klik op Een station toevoegen.

Hoe kunt u back-up herstellen?

Klik op Bijwerken en Beveiliging > Back-up. Klik op de knop Meer opties. Scrol helemaal naar beneden en klik op Bestanden terugzetten vanuit de huidige back-up. Selecteer de bestanden die u wilt herstellen. Klik op de knop Terugzetten naar oorspronkelijke locatie. Dat is de groene ronde knop onderaan het scherm.