Hoe lang duurt opleiding ambulanceverpleegkundige?

Hoe lang duurt opleiding ambulanceverpleegkundige?

Met de lange tranche opleiding tot ambulanceverpleegkundige kun jij zonder specialisatie vooraf te hebben gedaan de opleiding volgen tot ambulanceverpleegkundige . De opleiding duurt 18 maanden en bestaat uit een theorie en praktijkgedeelte.

Wat verdien je als ambulanceverpleegkundige?

Een ambulanceverpleegkundige verdient minimaal 2.600 euro bruto per maand. Het salaris hangt af van ervaring en diploma’s en loopt maximaal op tot 4.200 euro bruto per maand. Het salaris ligt wat hoger dan gemiddeld in verband met de zwaarte van dit beroep.

Hoe wordt ik ambulance broeder?

Om ambulancechauffeur te worden dient men een rijbewijs B & C te hebben, een diploma in de EHBO, en vervolgens een opleiding in Ambulancezorg te volgen die de specifieke vaardigheden bijleert.

Welke opleiding heb je nodig voor de ambulance?

Minimaal Mbo 3, aangevuld met een diploma Basic Life Support met AED en een erkend Europees EHBO-diploma. Voordat je aan de slag gaat als chauffeur laag- en middencomplexe ambulancezorg volg je een erkende functiegerichte scholing tot chauffeur.

Hoe word je ambulancemedewerker?

Om Ambulancemedewerker te worden dien je over een MBO of HBO opleiding Verpleegkunde te beschikken. Je diploma Verpleegkunde moet bij voorkeur de differentiatie Klinische Zorg hebben.

Welke opleiding moet je volgen om ambulancier te worden?

Opleiding volgen? In het regulieren onderwijs is er geen opleiding voor ambulancier. Je kan de opleiding ‘Ambulancier-hulpverlener’ volgen in elke provincie, binnen het opleidingspakket Dringende Geneeskundige Hulpverlening.

Hoeveel betaald ambulancebroeder?

Hoeveel verdient een Ambulanceverpleegkundige gemiddeld in Nederland? Een Ambulanceverpleegkundige in Nederland verdient gemiddeld € 3.470 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.950 (laag) tot € 3.995 (hoog).