Hoeveel vragen kunnen er in Kahoot?

Hoeveel vragen kunnen er in Kahoot?

Maximumaantal spelers voor ondernemingen

Modus Standard Premium Plus
Presenteren 20 2000
Toewijzen 20 2000

Hoeveel vragen in een gratis Kahoot?

Lenig gratis plan – Als gratis software zoals Kahoot is Poll Everywhere nogal genereus met de freebies. Onbeperkt aantal vragen van alle soorten en een maximaal aantal bezoekers van 25.

Kun je een gratis Kahoot maken?

Kahoot is een gratis interactieve tool op internet. Met Kahoot kunt u als docent online quizjes afnemen met de hele klas. De basis is eenvoudig: de leerlingen krijgen meerkeuzevragen voorgelegd met maximaal vier antwoordmogelijkheden.

Wat kost Kahoot premium?

pricing. De prijsklasse van Kahoot gaat van het gratis abonnement tot $ 720 per jaar, met 16 verschillende niet-zakelijke abonnementen die je als verhuurder steeds meer vrijheid bieden.

Hoe maak je een Kahoot openbaar?

De zichtbaarheid wijzigen Je kunt de zichtbaarheid van je kahoots snel bewerken via het tabblad Bibliotheek of via de knop Instellingen terwijl je je kahoot bewerkt. Klik vanaf het tabblad Bibliotheek op het pictogram rechts van je gebruikersnaam onder de kahoot.

Hoeveel kost Kahoot premium?

Hoe maak je je eigen Kahoot quiz?

De zichtbaarheid wijzigen. Je kunt de zichtbaarheid van je kahoots snel bewerken via het tabblad Bibliotheek of via de knop Instellingen terwijl je je kahoot bewerkt. Klik vanaf het tabblad Bibliotheek op het pictogram rechts van je gebruikersnaam onder de kahoot.

Hoe krijg ik Kahoot in het Nederlands?

Ga naar https://getkahoot.com/ TIP: maak een mapje “handige tools” in je favorieten en zet getkahoot.com daarin.

  1. Klik rechts bovenin op de knop [Sign in].
  2. Voer op het volgende scherm je username (of emailadres) en je password in en klik daarna op [Sign in]. Je bent nu ingelogd op Kahoot!

Wat is vergelijkbaar met Kahoot?

Wat zijn de 5 belangrijkste alternatieven voor Kahoot!?

  • Quizizz.
  • Mentimeter.
  • Google Forms.
  • Quizlet.
  • Poll Everywhere.

Hoe maak je een kahoot quiz zonder account?

De spelers loggen in op www.kahoot.it of ze downloaden de app. Het is ook mogelijk om zonder account te spelen. Hiervoor hoef je alleen maar op de linken te klikken in het artikel. Bekijk ook deze quizen voor thuis.