Wie schuldig Voice of Holland?

Wie schuldig Voice of Holland?

Rietbergen, sinds 2007 de partner van Linda de Mol, laat zaterdag in een verklaring weten dat hij zijn werkzaamheden bij The Voice per direct neerlegt. „Omdat ik niet wil dat mijn opdrachtgever als gevolg van mijn gedrag onnodig in verlegenheid zal worden gebracht, stop ik direct met mijn werk voor The Voice.”

Waar wordt Borsato van beschuldigt?

Artiest Ali B wordt door verschillende vrouwen beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag en in één geval van verkrachting van een oud-deelnemer van The Voice of Holland. Zanger Marco Borsato wordt beschuldigd van handtastelijkheden bij minderjarigen tijdens zijn betrokkenheid bij het programma The Voice Kids.

Wat deed Jeroen van Rietbergen?

Tientallen vrouwen deden hun verhaal over bandleider Jeroen Rietbergen, coaches Ali B en Marco Borsato en een regisseur. Rietbergen legde zijn werk neer. Hij erkende relaties van ‘seksuele aard’ te hebben gehad met vrouwen die betrokken waren bij het programma.

Wat is er met TVOH?

Al een tijdje gaan er geruchten rond over de misstanden bij The Voice of Holland. Begin 2021 kreeg de redactie van BOOS verhalen binnen over vermeend seksueel overschrijdend gedrag bij de talentenshow, zo laat omroep BNNVARA weten in een persbericht.

Wat zijn de beschuldigingen over Marco Borsato?

Marco Borsato wordt beschuldigd van seksueel misbruik. Een 22-jarige vrouw deed gisteren aangifte bij de zedenpolitie in de regio Midden-Nederland. Zij claimt vanaf haar vijftiende door de zanger misbruikt te zijn. Dit terwijl de zanger een vertrouwensband met haar zou hebben gehad.

Met wie was Jeroen Rietbergen eerst?

Samen met Ronald Molendijk begon hij de danceact Soulvation en in 2003 produceerden de twee de hit Reset your brain.

Waar is Jeroen van Rietbergen?

Het lijkt erop dat de oud-bandleider van The Voice weer huiswaarts keert, maar het is onduidelijk waar hij gaat verblijven. Showbizzhyena Yvonne Coldeweijer stelde eerder cynisch dat Jeroen na zijn therapietjes in Amerika vast weer terug zou mogen keren in de armen van Linda.

Wie zijn de slachtoffers van Ali B?

TVOH-slachtoffers deelden eerst verhaal met blad LINDA Ali B zou haar op ongepaste wijze hebben betast en misbruikt. Een andere jonge vrouw vertelde in de aflevering dat zij door de rapper in zijn studio is verkracht. Maar BOOS bleek niet het eerste medium waar deze twee vrouwen hun verhaal wilden doen.