Heeft geinitieerd betekenis?

Heeft geïnitieerd betekenis?

(initieerde, heeft geïnitieerd), (overg.) 1. inleiden, inwijden; hij is van de zaak geïnitieerd, hij weet er alles van; 2. voor het eerst gebruiken, invoeren: die kunstenaar initieert een nieuwe stijl.

Hoe schrijf je geïnitieerd?

De verleden tijd van initiëren is ‘intieerde’. Het voltooid deelwoord is ‘heeft geïnitieerd’.

Wat betekent Initeren?

imiteren – regelmatig werkwoord uitspraak: i-mi-te-ren 1. iets hetzelfde doen als iemand anders ♢ zij kan prachtig de koningin imiteren Regelmatig werkwoord: i-mi-te-ren ik imiteer jij/u…

Wat betekent aansturen op?

aansturen – Werkwoord 1. (ov) leiding geven aan iets ♢ Ik ga jullie vandaag in jullie werk aansturen. 2. (ov) (techniek) regelen, in werking stellen ♢ Een of meerdere ventilatieroosters worden per groep aangestuurd vanuit de centrale sturing.

Wat is invoelend?

Empathie is het vermogen van iemand om zich in de gedachten- en belevingswereld van anderen te kunnen inleven. Iemand die over veel empathie beschikt wordt empathisch genoemd. Hij of zij is invoelend en begrijpend en kan zich verplaatsen in de situatie van de ander.

Wat is geïmiteerd?

(imiteerde, heeft geïmiteerd), (

Wat zijn imitaties?

imitatie – zelfstandig naamwoord uitspraak: i-mi-taat-sie 1. iets hetzelfde doen als iemand anders ♢ hij kan nooit iets zelf bedenken maar is altijd bezig met imitatie 2.

Wat is een ander woord voor aansturen?

als synoniem van een ander trefwoord: richten (ww) : aanleggen, aansturen, mikken, munten.

Wat is het werkwoord initiëren?

initiëren – Werkwoord 1. inwijden, invoeren 2. het initiatief nemen (tot iets), (iets) in gang zetten Woordherkomst afgeleid van het Franse initier (met het achtervoegsel -eren)

Wat is het initiatief nemen?

het initiatief nemen (tot iets), (iets) in gang zetten. Bron: http://nl.wiktionary.org/wiki/initiëren.

Wat is lat. initieerd?

[→Lat.] (initieerde, heeft geïnitieerd), (overg.) 1. inleiden, inwijden; hij is van de zaak geïnitieerd, hij weet er alles van; 2. voor het eerst gebruiken, invoeren: die kunstenaar initieert een nieuwe stijl.