Hoe hang je foto op aluminium op?

Hoe hang je foto op aluminium op?

Een aluminium poster ophangsysteem is zeer gemakkelijk om op te hangen. Het aluminium plaatje bevat namelijk een lijmlaag. Verwijder eerst het folie van zowel de achterkant van je foto op aluminium als van het aluminium plaatje en plak het plaatje nauwkeurig (recht en in het midden) op de aluminium foto.

Wat is mooier foto op aluminium of plexiglas?

Conclusie. Je raadt het al, beide materialen kunnen een afdruk van hoge kwaliteit opleveren en welke je gebruikt hangt af van de foto en de plek waar je hem zou willen ophangen. Aluminium is over het algemeen de meest flexibele optie, en werkt goed voor vrijwel alle foto’s en locaties.

Waar foto op aluminium?

FotoOpAluminium.nl print jouw meest speciale foto op aluminium (ook foto op dibond, foto op metaal en foto op staal genoemd). Bij ons kun je kiezen uit een foto aluminium op geborsteld of op wit aluminium, op een aluminiumplaat van 3 mm dik.

Wat kost een foto op aluminium?

Formaten

Formaat Basisprijs
70×50 cm Liggend € 68,99
60×60 cm Vierkant € 74,99
90×30 cm Liggend € 87,49
60×90 cm Staand € 112,49

Hoe Canvas foto ophangen?

Hoe kan ik mijn canvasdoek ophangen?

  1. Bepaal de gewenste positie op de muur.
  2. Teken de plek waar de schroef in de muur moet worden geboord met een potloodje af.
  3. Boor de schroef in de muur.
  4. Bevestig nu het canvas ophangsysteem op de achterkant van het doek.
  5. Hang je foto op canvas aan het kartelhaakje aan de schroef.

Wat is alupanel?

Alupanel is de enige complete oplossing voor opvallende borden, innovatieve displays in winkels en buitengewoon effectieve routeaanwijzingen. Alupanel bestaat uit een composietpaneel dat is gemaakt van twee aluminiumcomposieten bladen van 0,3 mm met een polyethyleenkern.

Wat is mooier foto op aluminium of Forex?

Heb je een zwart-wit foto die je af wilt drukken? Kies dan vooral voor aluminium, want dat geeft een schitterend effect aan de wanddeco.

Waarom foto op aluminium?

Wit aluminium zorgt voor een natuurlijk en helder effect in je foto. Je foto oogt natuurlijker op een witte aluminium plaat, omdat de ondergrond wit is. Details in je foto worden vanuit verschillende kijkrichtingen optimaal zichtbaar, omdat er geen textuur zichtbaar is op de aluminium plaat.

Wat is mooier plexiglas of dibond?

dibond met plexiglas? Zoals je kunt lezen is een foto op plexiglas over het algemeen groter en dikker dan een foto op aluminium. Ook heeft een foto op glas een gladde en glanzende uitstraling, terwijl een foto op aluminium een strakke en heldere uitstraling heeft.