Wat is een OEM code?

Wat is een OEM code?

“Original Equipment Manufacturer” dit is letterlijk vertaald “Origineel Onderdelen Fabrikant”. In andere bewoording.. OEM staat voor een fabrikant die originele onderdelen of eindproducten maakt op het gebied van mechanische of elektronische producten voor uiteenlopende toepassingen.

Wat betekent OEM auto?

Original Equipment Manufacturer Parts (OEM) OEM-onderdelen worden gemaakt voor specifieke merken en modellen en goedgekeurd door de voertuigfabrikant om in het voertuig te passen.

Wat is een OEM artikel?

De term wordt gebruikt voor bedrijven die producten leveren ten behoeve van een merkleverancier van eindproducten, waarbij de merkleverancier het product in eigen producten verwerkt alsof het een eigen fabricaat is.

Wat is een OEM versie?

Wat is een OEM versie? OEM staat voor Original Equipment Manufacturer en houdt in de meeste gevallen in dat het software betreft dat wordt meegeleverd bij het gekozen product. Je hebt bijvoorbeeld niets aan een computer zonder besturingssysteem.

Hoe vind ik het OEM nummer van mijn auto?

Waar kan ik het OEM-nummer vinden? Meestal vindt u een OEM-nummer op alle originele reserveonderdelen van de auto. Houdt er rekening mee dat het nummer moeilijk te zien kan zijn als het reserveonderdeel bijvoorbeeld vuil is, en het nummer kan ook worden verborgen als het reserveonderdeel nog op de auto is gemonteerd.

Waar vind ik het OEM nummer?

Meestal vindt u een OEM-nummer op alle originele reserveonderdelen van de auto. Houdt er rekening mee dat het nummer moeilijk te zien kan zijn als het reserveonderdeel bijvoorbeeld vuil is, en het nummer kan ook worden verborgen als het reserveonderdeel nog op de auto is gemonteerd.

Waar vind je OEM nummer auto?

Waar staat oe voor?

OE staat voor Original Equipment – de onderdelen waarmee uw voertuig is uitgerust in de fabriek. OE-banden worden ontwikkeld voor elk model voertuig en afgestemd op elk modeltype om de prestatiekenmerken te leveren die de fabrikant wenst.

Waar vind ik het OEM nummer van mijn auto?