Wat betekent betaling opgeschort?

Wat betekent betaling opgeschort?

Regels opschorten betalingsverplichting. Dit betekent dat de wederpartij iets had moeten doen, wat zij niet gedaan heeft. De leveringstermijn moet bijvoorbeeld zijn verstreken. Voordat die termijn is verstreken, mag u niet opschorten.

Wat betekent je account is opgeschort?

Wanneer een account beledigend gedrag vertoont, zoals dreigingen naar anderen stuurt of zich voordoet als andere accounts, kunnen we het account tijdelijk of, in sommige gevallen, permanent opschorten.

Wat betekent dienstverlening opgeschort?

Opschorten wil zeggen dat u een dienst niet, of niet meer volledig levert. Dit houdt in dat wanneer een klant niet betaalt voor uw dienstverlening, u het recht heeft om bijvoorbeeld de toegang tot zijn applicaties of data te blokkeren en zo druk op hem uit te oefenen.

Wat is opschorten recht?

Het algemeen opschortingsrecht is geregeld in artikel 52 van boek 6 van het Burgerlijk Wetboek. Het algemeen opschortingsrecht houdt in dat een schuldenaar die een opeisbare vordering heeft op zijn schuldeiser, bevoegd is de nakoming van zijn verbintenis op te schorten tot voldoening van de vordering plaatsvindt.

Hoe moet je opschorten?

De wet verbindt een paar duidelijke voorwaarden aan het opschortingsrecht.

  1. De wederpartij is zijn prestatie niet nagekomen.
  2. De prestatie is opeisbaar.
  3. er bestaat voldoende samenhang tussen de vordering en de verbintenis.
  4. de opschorting dient in verhouding te staan tot de niet-nakoming.

Wat is een betalingsverplichting?

betalingsverplichting – De plicht op grond van een overeenkomst of andere afspraak dat er voor een bepaalde tegenprestatie een bepaald bedrag zal worden betaald. Deze juridische verplichting kan voor de rechter afgedwongen worden.

Wat betekent This account has been suspended?

Normaliter wordt de dienst direct stopgezet en door het systeem automatisch verwijdert, maar in de suspension modus geven we jou als klant de mogelijkheid om alsnog de openstaande factuur te voldoen en de dienst geactiveerd te krijgen.

Wie moet eerst presteren?

De volgorde is dan: eerst verricht de aannemer werkzaamheden en daarna betaalt de opdrachtgever een termijn. De aannemer moet in deze situatie dus eerst presteren. De opdrachtgever mag in principe zijn betalingsverplichting opschorten als de aannemer niet presteert of gebrekkig presteert.

Wie mag opschorten?

Wanneer mag je opschorten? Voor opschorting is van belang dat je een opeisbare vordering hebt op de wederpartij. Oftewel: de wederpartij had zijn afspraken al moeten nakomen, maar heeft dit nog niet gedaan. Daarnaast moet er voldoende samenhang bestaan tussen de vordering en de verplichting.