Wat is een EPAL pallet waard?

Wat is een EPAL pallet waard?

Op het moment ligt de waarde van een Europallet tussen de €15 en €20 per pallet als er een volle wagen wordt besteld. De prijzen fluctueren altijd en heeft te maken met verschillende aspecten. Daarnaast wordt er ook nog onderscheid gemaakt tussen gebruikte, eerste keus en nieuwe Europallets.

Wat levert een oude pallet op?

Europallet statiegeld is een alternatief voor de waardbepaling van gebruikte europallets en ligt ergens tussen de €2 en 4,50 per stuk. Bedrijven kunnen hun ongewenste stapels europallets tegen een vergoeding inleveren bij een pallethandelaar.

Waar kun je pallets inleveren?

Omdat Europallets zeker nog wat waard zijn, halen de EPAL leden graag europallets die u over heeft op. EPAL europallets en blokpallets kunt u dus inleveren bij de EPAL leden. Ze worden dan bij u opgehaald als het u uitkomt en u krijgt er ook nog eens een mooie vergoeding per pallet voor.

Welke pallets zijn geld waard?

Pallet volgens de EPAL-norm Een Europallet is 80×120 cm. Deze pallet heeft door heel Europa een statiegeldwaarde van ongeveer € 7,- (tarief 2012).

Wat kost een gebruikte europallet?

Europallet prijs ligt tussen de €7 en €10 per stuk. Deze prijs is bedoeld voor de gebruikte europallets. Voor de nieuwe europallet ligt de prijs gemiddel tussen de €12 en 15.

Wat kosten gebruikte pallets?

Waar kan je statiegeld pallets inleveren?

Losse Europallets kunnen niet bij een willekeurig palletbedrijf voor € 7,- ingeleverd worden. U krijgt het bedrag alleen als u pallets inlevert bij het bedrijf waar de afspraken mee gemaakt zijn. U kunt uw Europallets uiteraard wel inleveren bij Pallet Plaza.

Wat kun je doen met een pallet?

Maar je kunt pallets ook gebruiken om er bijzondere kasten van te maken of om spullen op een mooie, creatieve manier te kunnen opbergen.

  1. Bankje in de woonkamer.
  2. Bijzondere woonkamer inrichting.
  3. Eenvoudig meubelset van pallets.
  4. Strakke bank van nieuwe pallets.
  5. Moderne salontafel van pallets.
  6. Muur van pallethout.