Hoe kun je Twitter als bedrijf gebruiken?

Hoe kun je Twitter als bedrijf gebruiken?

Twitter tips: Zorg voor een compleet bedrijfsprofiel

  1. Gebruik een herkenbare profielfoto.
  2. Schrijf een krachtige biografie.
  3. Communiceer je URL.
  4. Structureer je tweets.
  5. Hou je tweets kort.
  6. Gebruik afbeeldingen.
  7. Promoot jezelf niet teveel.
  8. Reageer op je volgers.

Hoeveel kost Twitter?

niets, twitter is gratis. Behalve natuurlijk als je via je mobieltje tweet, dan betaal je de telefoonkosten.

Waarom Twitter gebruiken voor je bedrijf?

Twitter is een zeer bruikbaar medium om als bedrijf de interactie met je klanten aan te gaan om op die manier de loyaliteit te verhogen en een merkpersoonlijk te creëren. Daarnaast kun je met je twitteraccount verkeer naar je website genereren en blijf je op de hoogte van ontwikkelingen in de branche.

Hoe zou een bedrijf organisatie Twitter effectief kunnen gebruiken om meer aandacht te krijgen?

Door je te verdiepen in wat jouw doelgroep interessant vind en je Tweets zodanig op te stellen dat deze een Retweet uitlokken, kun je gemakkelijk meer bereik genereren op Twitter. Leer dus te begrijpen waarom Twitter gebruikers bepaalde content delen en pas je Tweets hierop aan.

Hoe maak je een Twitter account?

Ga naar twitter.com/signup. Klik op de knop registreren. Het pop-upvenster Maak een account verschijnt en je wordt vervolgens door de registratieprocedure geleid. Je wordt gevraagd een aantal gegevens in te voeren, zoals je naam en telefoonnummer of e-mailadres.

Hoeveel kost een advertentie op Twitter?

In Nederland heeft The New Media Factory (TNMF) al enige tijd het recht op het plaatsen van promoted tweets. Bij TNMF geldt een veel lagere minimumbesteding, je kunt al adverteren op Twitter voor 250 euro per maand, plus een variabel bedrag per klik.

Waarom Twitter inzetten?

Door Twitter effectief in te zetten, kom je te weten wat er leeft bij je doelgroep en wat er over je merk gezegd wordt. Maar het is ook een manier om nieuwe klanten te trekken, personeel te vinden, informatie te verzamelen of nieuwe ideeën op te doen. Klanten denken graag met je mee.