Hoe werken Deelsteps?

Hoe werken Deelsteps?

Via de app’s vind je de dichtstbijzijnde deelstep, scan dan de QR-code die je op het stuur van elke step terugvindt. Door deze code te scannen ontgrendel je de step voor gebruik. Na je rit plaats je de step op een plaats waar hij het verkeer niet kan hinderen en beëindig je de rit in de app.

Hoeveel Deelsteps in Brussel?

Bolt : 1.100 deelsteps in Brussel – FLEET.be.

Welke app voor steppen?

Lime steps. Klaar voor de start step? Met de deelsteps van Lime verplaats je je gemakkelijk van A naar B. Open de Lime app, kijk waar de dichtstbijzijnde step staat, ontgrendel het voertuig en rijd weg.

Hoe bedien je een step?

Hoe rijden met een elektrische step is dus eigenlijk heel simpel. Je stapt op, stept één of twee keer en drukt dan de gashendel in en weg ben je. Echter iedereen kan er mee rijden en is binnen 5 minuten vertrouwd met het besturen van de step.

Hoe huur je een step?

Hoe werkt deelstep-app: Bird?

  1. Download de Bird-app en maak een account aan.
  2. Bekijk de map en zoek de dichtstbijzijnde deelstep.
  3. Ontgrendel het apparaat met de QR-code op het stuur.
  4. Na afloop parkeer je de deelstep in de aangegeven zone.

Hoe betaal je een bird step?

Zodra u de Bird-app hebt gedownload op uw telefoon en een account hebt aangemaakt, kan u een step lenen. U hoeft geen abonnementskosten te betalen, maar betaalt per rit (1 euro + 25 cent per minuut).

Hoeveel kost bird?

Voor iedere rit betaal je een starttarief en een tarief per minuut. Om een step te ontgrendelen betaal je gemiddeld €1 en vervolgens €0.15 per minuut. Voor een ritje van 15 minuten betaal je dan €3.25.

Hoe huur je een step in Brussel?

Hoe maak je gebruik van een deelstep?

  • Download de app. Download de mobiele app van één van de actieve aanbieders (bekijk hieronder welke aanbieders actief zijn in Brussel)
  • Koppel een betaalmiddel. Maak een account aan en koppel een betaalmiddel.
  • Zoek een voertuig.
  • Ontgrendel een step.
  • Sluit de rit af.

Hoeveel kost een Lime step?

Gebruikers vinden de steps via de Lime en Uber app. Een rit kost 1 euro om op te starten en vervolgens 0,19 euro per minuut. Elektrische deelsteps en deelscooters zijn een handig vervoersmiddel in de stad. Ze zijn wendbaar, gemakkelijk te parkeren en milieuvriendelijk.

Hoeveel kost Tier step?

Over het algemeen betaal je € 1,- startarief voor het ontgrendelen van de elektrische step. Daarnaast betaal je gemiddeld € 0,20 per minuut. Dat wil dus zeggend at je voor een rit van 20 minuten ongeveer € 5,- betaald.