Hoe koppel je een mail aan een andere mail?

Hoe koppel je een mail aan een andere mail?

Klik op het tabblad Accounts en import. Klik in het gedeelte ‘E-mail bekijken uit andere accounts’ op Een e-mailaccount toevoegen. Geef het e-mailadres van het andere account op en klik vervolgens op Volgende. Maak een keuze en klik op Volgende.

Hoe E-mailadres toevoegen in Gmail?

Je account toevoegen of verwijderen

  1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op Nog een account toevoegen.
  4. Kies het type account dat je wilt toevoegen.
  5. Volg de stappen op het scherm om je account toe te voegen.

Wat betekent label toevoegen?

Je kunt labels maken wanneer je e-mails opslaat. Je kunt per e-mail zo veel labels toevoegen als je wilt. Opmerking: Labels zijn iets anders dan mappen. Als je een bericht verwijdert, wordt het verwijderd uit elk label waaraan het is toegevoegd en uit je volledige inbox.

Hoe een tweede e-mailadres aanmaken?

Dit werkt als volgt.

  1. Ga naar jouw Gmail.
  2. Klik rechtsboven op het tandwiel en kies voor Alle instellingen bekijken.
  3. Open het tabblad Accounts en import.
  4. Kies voor Nog een e-mailadres toevoegen.
  5. Vul een naam.

Wat betekent e mail organiseren op thread?

Ordenen op thread uit-en inschakelen E-mail ordenen per thread rangschikt berichten als gespreks threads op basis van het onderwerp van het bericht. E-mail organiseren per thread is standaard ingeschakeld.

Is smtp.gmail.com uitgaande?

Echter, bij ‘Server voor uitgaande e-mail (SMTP)’ stel je smtp.gmail.com in als uitgaande server. Vervolgens klik je op ‘Meer instellingen’ (Outlook) of Geavanceerd (andere programma’s) en geef je de volgende gegevens op: Naam van het account: vul je naam in, zoals je wilt dat ontvangers je naam zien. Naam van je bedrijf.

Hoe kan ik gebruik maken van je gmailaccount?

Je kan gebruik maken van je Gmailaccount als uitgaande server via smtp.gmail.com. Daarvoor moet je (zelf) wel toestemming geven, want op je gmailaccount ontvang je een e-mail van Google waarin staat dat er ‘iemand’ probeert in te loggen op je gmailaccount.

Hoe maak je een e-mail filter in Gmail?

Je kunt e-mail in Gmail automatisch in een mapje plaatsen met behulp van filters. Via onderstaand stappenplan stel je in de webbrowser op je computer een filter in: Klik in Gmail boven je e-mails op het moertje rechtsboven en klik daarna op Instellingen. Open het tabblad Filters en geblokkeerde adressen. Klik op de link ‘Creëer een nieuwe filter’.