Hoe lang is Halina Reijn?

Hoe lang is Halina Reijn?

1,74 mHalina Reijn / Lengte

Hoe oud is Halina?

46 jaar (10 november 1975)Halina Reijn / Leeftijd

Waar is Halina Reijn geboren?

AmsterdamHalina Reijn / Geboorteplaats

Waar is Lies Visschedijk geboren?

HeelLies Visschedijk / GeboorteplaatsHeel is een van de oudste en grootste kerkdorpen in Nederlands Midden-Limburg en is onderdeel van de gemeente Maasgouw. Heel ligt op enkele kilometers ten zuidwesten van Roermond aan de Maasplassen.
In 2021 telde Heel 4.440 inwoners. Het CBS rekent zowel de buurtschap Osen als het dorp Panheel tot Heel. Wikipedia

Wie speelt de moeder van Soof?

Anneke Blok
Anneke Blok (2007)
Algemene informatie
Volledige naam Anneke Wilhelmina Blok
Geboren 24 december 1959

Wie speelde Soof?

Soof is een Nederlandse romantische komedie uit 2013 onder regie van Antoinette Beumer. De film is geïnspireerd door de columns van Sylvia Witteman en tot een scenario gevormd door Beumers zus Marjolein Beumer. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Lies Visschedijk, Fedja van Huêt en Dan Karaty.

Met wie is Tjitske Reidinga getrouwd?

Vincent CroisetTjitske Reidinga / Huwelijkspartner (geh. 2009–2013)

Wie was de man van Lies Visschedijk?

Marc van UchelenLies Visschedijk / Huwelijkspartner (geh. 2004–2013)
Privéleven. Na een eerdere verhouding met mime-acteur Paul van der Laan (bekend van het duo Bambie) was Visschedijk van 2004 tot zijn overlijden in juni 2013 met acteur Marc van Uchelen getrouwd. Met hem kreeg ze twee zonen.

Waar woont Tjitske Reidinga?

Vorig jaar maart werd bekend dat Tjitske ging scheiden van Vincent en verliefd was op acteur Peter Blok. De twee speelden onder meer samen in de toneelstukken Een Ideale Vrouw en De Tijd Voorbij. Inmiddels woont het acteurskoppel samen in een appartement in Amsterdam Oud Zuid.

Wie is de vriend van Lies?

Lies Visschedijk (47), vooral bekend van Soof en Gooische Vrouwen, kan voor het vertolken van rollen vaak putten uit haar privéleven. Ze maakte immers al veel mee. Na een relatie met acteur Paul van der Laan, werd Lies verliefd op acteur/regisseur Marc van Uchelen, met wie ze in 2004 trouwde.

Met wie is Susan Visser getrouwd?

Roef RagasSusan Visser / Huwelijkspartner (geh. 1990–2007)

Susan Visser had sinds 1990 een relatie en was getrouwd met Roef Ragas, die op 30 augustus 2007 aan de gevolgen van een hartstilstand overleed. Samen kregen ze twee kinderen. Daarna heeft ze een relatie gehad met Dennis van de Ven, die bekend is van onder andere Draadstaal en Jurk!.

Met wie heeft Peter Blok een relatie?

Blok was drieëndertig jaar getrouwd met schrijfster Maria Goos. Samen hebben ze twee dochters. In 2013 werd het huwelijk ontbonden, nadat hij een relatie gekregen had met actrice Tjitske Reidinga.