Hoe laat moet Telegraaf bezorgd zijn?

Hoe laat moet Telegraaf bezorgd zijn?

Is uw De Telegraaf te laat, niet of niet goed bezorgd? Bezorgtijden: Maandag t/m vrijdag voor 07:00 uur en zaterdag voor 08:00 uur.

Hoe kom ik in contact met De Telegraaf?

U kunt onze klantenservice bereiken via [email protected] of bellen naar 088-824 8580 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur).

Wat is het email adres van De Telegraaf?

U kunt onze klantenservice bereiken via [email protected] of bel naar 088-824 8580 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur).

Wat is een telegraaf vroeger?

Het verschil met gewone post is dat bij telegrafie alleen de informatie verstuurd wordt, niet de fysieke brief. In de loop van de geschiedenis werden hier verschillende technieken voor gebruikt. Degene die de telegraaf bedient noemt men een telegrafist.

Wat kost een abonnement voor De Telegraaf?

Telegraaf abonnementen – Lees nu vanaf € 0,81 per week – Officiële website.

Wanneer kan ik opzeggen bij de Telegraaf?

Het abonnement bij De Telegraaf kan je tegen het einde van de contractperiode opzeggen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand . Na de initiële contractperiode, kan je op elk moment opzeggen, met dezelfde opzegtermijn.

Is De Telegraaf compleet?

Bij een compleet abonnement op De Telegraaf krijgt u: de zaterdagkrant en bijlagen op papier en digitaal. alle werkdagen de krant op papier en digitaal. toegang tot het online archief en premium artikelen. Prijs. Omschrijving. Korting. €5,65 €9,58 per week. 1 jaar (312 nrs.) compleet via telegraaf.nl.

Hoe kunt u een telegraaf abonnement samenstellen?

U kunt Telegraaf abonnement zelf samenstellen. Bepaal eerst hoe u uw nieuws wil ontvangen: alleen digitaal of ook op papier. Als u de krant ook doordeweeks graag op papier leest, neem dan een compleet abonnement Telegraaf. U krijgt dan alles wat dit dagblad te bieden heeft, waaronder 6 dagen per week de krant digitaal en op papier.

Wat is zaterdagabonnement op de Telegraaf?

Bij een zaterdagabonnement op De Telegraaf is inbegrepen: de zaterdagkrant en bijlagen op papier en digitaal. alle werkdagen de krant digitaal. toegang tot het online archief en premium artikelen. Prijs. Omschrijving. Korting. €3,07 €6,81 per week. 1 jaar (52 nrs.) zaterdag+ via telegraaf.nl.