Waarom een push-up bh?

Waarom een push-up bh?

Een push-upbeha of push-up-bh is een soort beha die de borsten ietwat optilt en dichter bij elkaar brengt. Vrouwen dragen een push-upbeha om het decolleté te vergroten of er een te creëren, of om de illusie van vollere, stevigere of grotere borsten te wekken.

Hoe werkt push-up?

Zoals de naam al zegt duwt een push-up bh je borsten omhoog waardoor je borsten dichter naar elkaar geduwd worden. Hierdoor krijgen je borsten een lift en krijg je tegelijkertijd meer decolleté.

Hoe moet een push-up bh zitten?

Zorg dat ze niet gedraaid zijn, maar plat tegen je huid liggen. De bandjes horen strak om je schouders te zitten, maar zonder in je huid te snijden. Stel de bandjes eventueel bij als ze te strak of te los zitten. Zorg dat de bh-band met rugsluiting horizontaal over je rug loopt.

Is push up bh slecht voor je?

Veel vrouwen denken dat het dragen van een push-up bh slecht voor je borstspieren is en dat daardoor de huid van jouw borsten soepelder zal worden. Uiteindelijk zal vrijwel elke huid van alle borsten soepelder gaan worden, maar een push-up versnelt dit effect totaal niet.

Wat is het verschil tussen padded en push up bh?

Ja, het dragen van een push up bh is net als het dragen van iedere andere voorgevormde bh. Het enige verschil is de extra padding in de cups, maar je favoriete push up bh kun je zeker elke dag dragen.

Hoe strak moet bh band zitten?

De band moet zo strak zitten dat deze niet wegglijdt, ook niet tijdens het bewegen. Bijvoorbeeld als de armen omhoog gaan. Als de band insnijdt, is de maat te klein, indien de bh glijdt of omhoog gaat op de rug dan is de omvang te groot.

Wat voor maat moet je hebben als je een pushup bh koopt?

Push-up bh’s zijn geweldig als je een kleinere cup maat hebt, maar het effect van vollere borsten wilt. Push-up bh’s zijn bedoeld om je cup maat te maximaliseren en worden daarom vooral gekozen door vrouwen met kleinere maten. Heb je een grotere cup maat, dan kun je kiezen voor een plunge BH.