Hoe zet ik een PDF-bestand om naar een jpg bestand?

Hoe zet ik een PDF-bestand om naar een jpg bestand?

PDF converteren naar JPG met Acrobat

  1. Open het PDF-bestand in Acrobat.
  2. Klik op het gereedschap PDF exporteren in het rechterdeelvenster.
  3. Kies Afbeelding als de indeling voor exporteren en kies daarna JPEG.
  4. Klik op Exporteren.
  5. Selecteer de locatie waar u het bestand wilt opslaan en klik op Opslaan.

Hoe maak ik een PDF van een JPG?

Klik op de knop Een bestand selecteren of sleep bestanden naar de dropzone. Selecteer het afbeeldingsbestand dat je wilt converteren naar PDF. Nadat je het bestand hebt geĆ¼pload, wordt het automatisch geconverteerd naar PDF. Download je gecomprimeerde PDF-bestand of meld je aan om het PDF-bestand te delen.

Hoe bestand omzetten in jpg?

Paint kan deze bestanden openen en omzetten: JPG, GIF, PNG, BMP, ICO en TIF.

  1. Open de foto met Bestand – Openen.
  2. Kies Bestand – Opslaan als.
  3. Kies bij Opslaan als type het nieuwe bestandstype.
  4. Opslaan.

Waarom bestanden converteren?

Waarom converteren? Niet alle typen bestanden worden door alle digitale apparaten (verschillende soorten mobiels, laptops en computers) en programma’s ondersteund. Om te verhinderen dat je je bestand niet kunt afspelen of bewerken omdat het niet ondersteund wordt, kan je het omzetten in een ander bestandstype.

Wat is converteren bij delen?

Wanneer je dan een foto deelt naar een Mac, PC of zelfs een ander iOS apparaat die het nieuwe formaat niet ondersteunt zal je iPhone of iPad de foto’s en video’s automatisch omzetten naar de oude structuur.

Wat is converteren van bestanden?

[Lat con-vertere, -versum = omdraaien, van -vertere = keren, 2e betekenis via Eng. convert] 1 verwisselen, veranderen; 2 (comp.) algemene term voor het omzetten van computergegevens in een andere vorm, waardoor de gegevens in een ander programma of op een andere machine verwerkt kunnen worden.

Wat is converteren betekenis?

Waarom compatibiliteitsmodus?

In de compatibiliteitsmodus worden nieuwe of verbeterde functies van Word tijdelijk uitgeschakeld, zodat het document nog steeds kan worden bewerkt door personen met een eerdere versie van Word. Bovendien zorgt de compatibiliteitsmodus ervoor dat de indeling van het document behouden blijft.

Waarom converteren?