Wie is de eigenaar van de Columbus?

Wie is de eigenaar van de Columbus?

Wim Lybaert heeft stress voor het onbekende. Dat hij in het laatste seizoen van De Columbus niet wist wie er op zijn bus zou stappen en wat de eindbestemming van de roadtrip zou zijn, deed zijn cortisolgehalte naar ongekende hoogtes klimmen.

Welke bus is de Columbus?

De titel “De Columbus” van deze Vlaamse reeks verwijst naar een autobus (een touringcar die dienstdeed als schoolbus) die werd omgebouwd tot een motorhome. Deze Mercedes bus 1-SAN-041 dateert van 1983 en heeft meer dan 1 milj. km op de teller.

Wie zit er in de Columbus?

Verrassing!

  • Serine Ayari. Deze 29-jarige stand-upcomédienne is tevens een actrice.
  • Rick de Leeuw. Het ouderdomsdeken van dit seizoen is de 60-jarige Nederlandse schrijver, dichter, zanger, presentator, acteur en muziekproducer.
  • Jan Kooijman.
  • Cath Luyten.
  • Helmut Lotti.
  • Wim Willaert.

Wie gaat er mee met de Columbus?

Deze gasten gaan met Wim mee op reis: Charlotte Adigéry, Serine Ayari, Rick de Leeuw, Jan Kooijman, Cath Luyten, Helmut Lotigiers en Wim Willaert. De volgorde van de uitzendingen wordt nog niet bekend gemaakt.

Waarom stopt Columbus?

De Columbus staat stil “In principe rijd ik daar om de drie maanden eens mee om alles nog eens goed te laten draaien. Dat zal ik blijven doen. Ik zal hem helaas niet zelf kunnen gebruiken met bijvoorbeeld mijn gezin. Het is een grote bus, maar er is eigenlijk maar plaats voor twee personen.

Met wie is Wim Lybaert getrouwd?

Katrien HennauWim Lybaert / Huwelijkspartner

Waarom stopt Wim Lybaert met de Columbus?

Ik wil gewoon aan iets nieuw beginnen, dat is altijd zo geweest.” Lybaert kan nog niet zeggen wat zijn volgende programma zal zijn. “Het blijft voorlopig bij ideeën. Die hebben is niet zo moeilijk, maar het in een goed concept gieten is dat wel”, besluit hij.

Wie is Charlotte van Columbus?

Charlotte Adigéry is een Gentse zangeres en, zoals Wim al snel opmerkt, een toekomstige moeder. Daarmee heeft de aflevering meteen een primeur te pakken: voor het eerst reizen er technisch gezien drie personen in de Columbus.

Wat doet Wim Lybaert?

Wim Emiel Nelly Lybaert (Brugge, 20 augustus 1968) is een Vlaams televisieprogrammamaker die zich gespecialiseerd heeft in lifestyle-programma’s rond tuinbouw en groenteteelt.

Waar woont Wim Lybaert?

Televisiemaker Wim Lybaert woont in Brugge, maar twee dagen per week brengt hij door in Heks, een deelgemeente van Heers.

Wie is Laurens Verbeke?

Laurens Verbeke was sinds 1 september 2006 programmadirecteur. Hij deelde zijn functie met collega Jan Segers. “In mijn samenwerking met Jan is het vet van de soep”, zegt Verbeke nog. “Zo’n duobaan is de mooiste, maar waarschijnlijk ook de allermoeilijkste aller samenwerkingen.

Is Wim Lybaert getrouwd?