Wie is verdachte Mallorca?

Wie is verdachte Mallorca?

Er zitten woensdag vijf verdachten van het geweld op Mallorca van 14 juli van dit jaar in de rechtbank: Mees T., Sanil B., Hein B., Daan van S. en Kaan B. Laatstgenoemde probeerde voor aanvang van de zitting zijn zaak achter gesloten deuren te laten behandelen. Kaan B. is bang voor zijn privacy.

Wie zijn Gooise jongeren Mallorca?

De groep Hilversumse jongens is deze zomer samen op Mallorca voor wat een onbezorgde zonvakantie met vrienden moet worden. Ze hebben net hun eindexamen achter de rug. De vakantie moet dus vooral een feest worden, als afsluiting van hun middelbareschooltijd, om daarna elk hun eigen pad in te slaan.

Wie zijn de daders van moord Mallorca?

De politie heeft donderdagavond een tweede verdachte aangehouden in de zaak rond de fatale mishandeling op Mallorca. Het gaat om een 18-jarige man uit Hilversum. Hij en Sanil B. (19) worden verdacht van betrokkenheid bij de gewelddadige dood van de 27-jarige Carlo Heuvelman uit Waddinxveen.

Wie is Hein B Mallorca?

Hilversummers Hein B. en Mees T., twee van de drie hoofdverdachten van het fatale geweld tegen Carlo Heuvelman op het Spaanse eiland Mallorca afgelopen zomer, mogen de rest van hun proces op vrije voeten afwachten. Dat heeft de rechtbank vandaag bepaald.

Wie is Carlo Heuvelman?

Carlo Heuvelman uit Waddinxveen werd in juli 2021 doodgeschopt op Mallorca. Volgens justitie waren de verdachten van 18 tot 20 jaar uit Bussum in die rumoerige nacht betrokken bij meerdere vechtpartijen.

Wat is een fatale mishandeling?

Het grote verschil tussen deze twee vergrijpen is dat bij doodslag, het schoppen tegen het hoofd, de verdachten zouden moeten weten dat erbij wat ze doen een kans op overlijden is, terwijl dit bij een mishandeling veel kleiner is.

Wie zijn Doodschoppers Mallorca?

Nagenoeg allemaal komen ze uit Hilversum. Via de website GeenStijl – en inmiddels van diverse kanten bevestigd aan deze site – kwamen zeven namen naar buiten van de in totaal dertien jongemannen die op Mallorca waren: Hein, Damiaan, Lukas, Sanil, Stan, Martijn en Daan zijn hun voornamen.

Waar was de mishandeling op Mallorca?

Het Openbaar Ministerie verdenkt in totaal negen mannen uit Hilversum van het plegen van openlijk geweld op de boulevard van El Arenal in Mallorca. Het gaat om het plegen van openlijk geweld voor café De Zaak en het plegen van openlijk geweld voor café De Bierexpress.