Hoe heet de staf van Special Forces?

Hoe heet de staf van Special Forces?

De staff van Special Forces VIPS wordt gevormd door Sander Aarts, Erik Wegewijs, Bas Kremer en Mitchell Ossenbaar. Stuk voor stuk hebben ze ontzettend veel ervaring. Tientallen jaren hebben ze gediend bij de special forces, ze gingen op missie en hebben anderen opgeleid.

Hoeveel dagen is Special Forces?

Twee weken lang gaan ze mee met de Special Forces op de zwaarste militaire training en ondervinden ze aan den lijven waartoe een mens in staat is, verleggen ze hun grenzen en komen ze oog in oog te staan met hun grootste angsten.

Wat doet Special Forces?

De special forces kunnen wereldwijd dag en nacht worden ingezet. Dat kan zijn voor terrorismebestrijding, grootschalig en in complexe situaties. Denk aan een vliegtuigkaping of een gijzeling aan boord van een ferry of een cruiseschip.

Hoe kom je bij de MARSOF?

Opleiding. De fysieke eisen om de opleiding in te mogen zijn de hoogste van de Nederlandse krijgsmacht. Alleen mariniers kunnen zich aanmelden voor een opleiding tot NLMARSOF-operator. Voor men aan de opleiding kan beginnen dient men eerst de drie weken durende Aptitude-selectie te doorlopen.

Hoeveel dagen duurt Special Forces VIPS?

Special Forces VIPS vindt plaats in Sloveniƫ, waar de bekende Nederlanders alle controle uit handen geven en twee weken lang militaire trainingen van de Special Forces moeten doorstaan. Stoppen of afvallen kunnen ze niet, behalve als de deelnemers er zelf voor kiezen om op te geven.

Wat moet je doen om special forces te worden?

De Commando-opleiding

  1. KCT ALGEMENE MILITAIRE OPLEIDING (4-5 MAANDEN) Tijdens de KCT Algemene Militaire Opleiding (AMO) staat je militaire vorming centraal.
  2. DE VOOROPLEIDING (+/-2 MAANDEN)
  3. ELEMENTAIRE COMMANDO OPLEIDING (+/-8 WEKEN)
  4. VOORTGEZETTE COMMANDO OPLEIDING (+/-12 MAANDEN)
  5. INZETBAAR ALS COMMANDO SPECIALE OPERATIES.