Hoeveel kost popcorn bij de Vue?

Hoeveel kost popcorn bij de Vue?

Iedere dinsdag betaal je slechts €6,50-* voor de film! Bij een bioscoopavond hoort natuurlijk ook wat lekkers, daarom is onze versgepopte medium popcorn ook maar €1,50!

Kan je nog eten halen in de bios?

Naast popcorn, chips en frisdranken zijn er ook gezonde snacks te verkrijgen. Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te brengen de filmzaal in. In of rond de meeste van onze bioscopen zijn verschillende restaurants en bars terug te vinden die door externe partijen uitgebaat worden.

Hoelang van te voren bioscoop?

De bioscoopzalen gaan ongeveer een kwartier voor de start van de filmvoorstelling open. Wij adviseren u om een half uur van tevoren aanwezig te zijn, omdat het wel eens druk kan zijn met parkeren of aan de kassa.

Kan je naar de bioscoop zonder te reserveren?

Ja, de toegang tot de bioscoop voor jou en je medebezoekers zal vanaf 25 september alleen verleend worden op vertoon van een geldige QR-code uit de CoronaCheck app en vanaf 14 jaar in combinatie met een geldig ID (Paspoort, Identiteitskaart of Rijbewijs).

Wat kost een kinderkaartje bij Pathe?

Met het Pathé Kinderticket kunnen kinderen tot en met 11 jaar vanaf slechts € 6,-* naar de allerleukste films bij Pathé! En met een verrassende Pathé Kidscombo, wordt je filmuitje helemaal compleet.

Wat kost bioscoopkaartje Kinepolis?

Voor slechts €8,95 ben je in het bezit van een bioscoopkaartje die geldig is in alle Kinepolisvestigingen die hieronder genoemd worden.

Hoe duur is eten bij Vue?

Die zullen het zelfde zijn als bij elke bioscoop : volledig over the top. Een klein colaatje 2,50, een grote 3 a 4 Popcorn met cola variërend -afhankelijk van formaat – van 6 tot 8 euro Broodjes (hotdog) van tegen de 5 euro Zakje chocola of drop 2 tot 5 euro Kopje koffie 2,50 Het hoort helaas blijkbaar bij uitgaan.

Hoe duur is het eten bij de bioscoop?

Een slimme bioscoop hanteert daarvoor de volgende prijzen: Kleine bak: 3 euro. Grote bak: 7 euro. Medium bak: 6,50 euro.