Wat is een mislukte worp bij Qwixx?

Wat is een mislukte worp bij Qwixx?

Een mislukte worp Het kan zijn dat je als actieve speler het getal van de twee witte dobbelstenen niet kan invullen op jouw scoreblad, omdat deze getallen al eerder zijn aangekruist.

Hoeveel punten 3x Yahtzee?

Weet je 3x Yahtzee in 1 potje te gooien, dan scoor je dus 2x 100 = 200 bonuspunten. Naast de bonuspunten krijg je het aantal punten voor dat je gegooid hebt.

Wie mag slotje aankruisen Qwixx?

Als het sluiten van een kleur tijdens actie 1 plaatsvindt, is het mogelijk dat tegelijkertijd ook andere spelers deze kleur sluiten en daarbij het slot aankruisen.

Hoeveel punten extra Yahtzee?

De speler kan een Yahtzee-bonus scoren als hij meerdere keren vijf gelijke dobbelstenen heeft in hetzelfde spel. Voorwaarde is dat de eerste Yahtzee genoteerd is met 50 punten en niet 0 is. De bonus bedraagt 100 punten voor de tweede en elke volgende yahtzee.

Welke Qwixx is het leukst?

Qwixx Connected is een uitbreiding op het leukste dobbelspel dat er is. Bij Connected krijg je niet 1 maar 2 extra spelvarianten! Variant A is extra leuk omdat er simpelweg meer punten gescoord worden.

Kan je Qwixx alleen spelen?

De speler die aan de beurt is, telt dan de som van één witte dobbelsteen en één van de gekleurde dobbelstenen bij elkaar op. De actieve speler (alleen) mag dat getal doorstrepen op de bijbehorende kleurenrij op zijn scoreblad. De actieve speler mag er ook voor kiezen om dit getal niet door te strepen.

Hoe vaak telt Yahtzee?

Het dobbelspel Yahtzee is wereldwijd bekend en is ook in ons land razend populair. Het spel wordt gespeeld met vijf dobbelstenen en scoreblok, waar het ook een zeer compact spel is. Elke deelnemer mag bij elke beurt driemaal de dobbelstenen werpen.

Hoe werkt Qwixx kaartspel?

Bij Qwixx Het Kaartspel doe je dat door 1 tot 3 kaarten af te leggen die opeenvolgend zijn. Je mag slechts 1 getal missen in deze combinatie. Daarna vul je je hand weer aan tot vijf kaarten. Vanaf het moment dat je minstens vijf getallen en het laatste cijfer hebt doorkruist, mag je deze rij afsluiten.