Hoeveel deelnemers Mudmasters?

Hoeveel deelnemers Mudmasters?

Met ruim 23.000 deelnemers uit 32 verschillende landen is Mud Masters in Biddinghuizen dit jaar officieel de grootste obstacle run TER WERELD!

Welke Obstacle runs zijn er?

Wat is Obstacle Run?

  • OCR (Obstacle Course Race): Een OCR is een hardloop wedstrijd waarbij je onderweg hindernissen tegen komt.
  • Survival runs: Survival is een sport die al sinds 1988 wordt beoefend in Nederland.
  • Endurance: Endurance races is een categorie die erg breed is en weinig echte kaders heeft.
  • Mud Runs:

Hoeveel obstakels Mudmasters?

Je waant je voor even de actieheld die je altijd al hebt willen zijn en overwint de meest indrukwekkende obstacles samen met vrienden én onbekenden.

Wat is een Titan Swim?

Titan Swim is een Europese Obstacle Race te water! Overwin 15 unieke inflatable obstakels over een traject van 1km in diep en ondiep water. Race om de snelste tijd neer te zetten of doe mee als team en beleef samen een dag om nooit meer te vergeten.

Wat is een mud run?

Een mud run is een prestatieloop waarbij je via een uitgezet parcours diverse hindernissen neemt, stukken door het water gaat en door de modder kruipt. De mudrun is een evenement waar je de hele dag kan blijven.

Hoe laat begint Mud Masters?

12 km

09:30 Berlin Uitverkocht
13:30 November Uitverkocht
13:50 Cupido Uitverkocht
14:10 Papa Uitverkocht
14:30 Quebec Uitverkocht

Hoe bereid ik me voor op een Obstacle Run?

De meest simpele oefeningen zijn hardlopen, burpees en pull-ups. Wil je echt serieus aan de slag voor een obstacle run? In dat geval is het verstandig om een vereniging met speciale trainingsfaciliteiten te benaderen. Mocht dit geen optie zijn, dan kun je ook in de sportschool aan de slag met zowel kracht als cardio.

Welke schoenen Mud Masters?

Je hebt stevige, solide schoenen nodig die jou helpen bij de vele uitdagende hindernissen op het parcours. Trailrunningschoenen zijn hiervoor de beste keus. Deze hebben meer grip door de grove zool en bieden meer bescherming.

Wat meenemen Mudmasters?

Of dat nou vloeibaar eten is, drinken of een gelletje, je kunt het makkelijk meenemen en het kan tegen water. Neem vuilniszakken mee. Daar kun je na afloop al je vieze beblubberde goed in doen. Wees niet zuinig: neem gewoon een hele rol mee, want je kunt er niet genoeg van hebben en je maakt er vrienden mee.