Wat is de breedste opleiding?

Wat is de breedste opleiding?

Wat isBrede bacheloropleiding Een brede bacheloropleiding is een opleiding waarin je vakken van verschillende opleidingen of vakgebieden kunt kiezen. Het wordt daarom ook wel een interdisciplinaire bachelor genoemd. Een voorbeeld van een brede bacheloropleiding is een University College.

Hoe zie je jouw toekomstige werk?

Je kunt je bijvoorbeeld gaan oriënteren op opleidingen en cursussen die nodig zijn voor jouw toekomstige carrière. Is er een opleiding die past bij wat jij wilt doen? Ook kun je op zoek gaan naar vacatures in jouw gebied van interesse om te zien wat het inhoudt om in deze branche te werken.

Welke baan verdient het meest?

Afgestudeerden met een diploma Elektrotechniek verdienen met gemiddeld 2827 euro bruto het meest per maand. Andere grootverdieners zijn Voertuigentechniek (2817 euro), Hbo-ICT (2774 euro) en Werktuigbouwkunde (2767 euro).

Wat is een brede mbo opleiding?

Brede mbo 2 opleidingen, die minder opleiden tot praktisch vakmanschap, lijken op de lange duur (verderop in de beroepsloopbaan) niet zozeer tot hogere kansen op werk te leiden maar wel op werk met een hoger maatschappelijk aanzien en dito salaris.

Wat zijn brede beta studies?

Je bent goed in bètavakken, maar kunt en wilt meer. Bij Bèta-gamma ontwikkel je een brede basiskennis en word je tegelijkertijd opgeleid tot specialist in een door jou gekozen wetenschap.

Waar zie je jezelf over 10 jaar?

Laat in ieder geval zien dat je interesse hebt in een langere carrière bij het bedrijf. Noem iets wat in het verlengde ligt van de functie waarop je solliciteert. Zeg bijvoorbeeld dat je in die functie bepaalde vaardigheden verder hoopt te ontwikkelen, waardoor je door kunt groeien naar een (iets) hogere functie.

Welke studie verdien je het meest?

Top 10 universitaire studies met goed startsalaris

  • Fiscale economie: 46.300 euro per jaar – gemiddeld een baan na 2,5 maand.
  • Econometrie: 48.400 euro – 2,9 maand.
  • Accounting: 44.100 euro – 2,4 maand.
  • Fiscaal recht: 45.800 euro – 3,5 maand.
  • Universitaire lerarenopleiding exact: 39.800 euro – 3,9 maand.