Kan je Moonrocks in een joint doen?

Kan je Moonrocks in een joint doen?

Kief is het poeder dat je in je grinder achter blijft, dat is THC. Die combinatie maakt dat Moonrocks erg sterk zijn en enorme THC-percentages kunnen halen. Ik raad daarom aan om het in een pijpje of bong te doen, aangezien je echt niet veel nodig zult hebben. Je kunt er eventueel wat normale wiet bijgooien.

Hoeveel kosten Moonrocks?

Het is waarschijnlijk de sterkste vorm van cannabis die je kunt kopen, maar ja ze bevatten dan ook een flinke portie concentraat. Voor zo’n 60 euro per gram koop je moonrocks, maar je kunt ze natuurlijk ook zelf maken. Moet je wel hasjolie én kief hebben. En een mooie top natuurlijk om tot moonrock om te toveren.

Wat is dab roken?

Dabben is het roken van een sterk wietconcentraat met behulp van een speciale dab bong of -pijp. Je kunt het ook op je joint smeren of met een paar aanpassingen je normale wietpijp of bong gebruiken. Er zijn zelfs vaporizers die speciaal zijn gemaakt voor dabbing. Die sterke wietconcentraten noemen we dabs.

Wat zijn Moon Rocks?

MoonRocks zijn iets heel speciaals. Het zijn standaard cannabis toppen die bedekt worden met een of andere olie (meestal BHO, zoals wax) en daarna worden gedipt in een dikke laag kief. Stop een MoonRock in je pijp en je hebt een retourtje naar de maan te pakken, letterlijk.

Hoeveel joint rookt Snoopdog in een dag?

Meeste joints ooit gerookt door een mens. Nou Snoop Dogg, maak je borst maar nat met je 52 blunts per dag!

Hoeveel kost 1 gram Moonrock?

Een Moonrock kost gemiddeld €15-€20 per gram. Je moet dus in de buidel tasten voor die extra 20% THC. Wil je graag eens genieten van een Moonrock of een Sunrock? Breek dan een stukje af en rook dit in een pijp of bong.

Hoeveel kost een gram kief?

De prijs voor een gram wiet of hasj ligt vaak tussen de 5 en 15 euro.

Hoe moet je de dab doen?

Neem een schepje van je concentraat met het uiteinde van een dabber of wand. Houd je mond boven de waterpijp of rig en maak je klaar om te inhaleren. Doe het concentraat op de verhitte nail en draai de dabber rond. Zorg ervoor dat het extract volledig in contact komt met de nail.

Hoe maak je Rosin?

Bij de rosin-techniek, de hitte-extractiemethode waar online momenteel veel over wordt gesproken, gebruik je een normale steiltang of vergelijkbaar apparaat dat je voor weinig geld kunt kopen. Je gebruikt de steiltang om de cannabinoïderijke hars en terpenen uit wat gecurede toppen, kief of hars te knijpen.

Hoe rol je Moonrock?

Doe je kief in een klein bakje. Rol je kleverige toppen vervolgens door de trichomen. Zorg ervoor dat de buitenkant van de wiettoppen volledig bedekt is.

Hoe maak je Moon Rocks?

Je hebt drie dingen nodig om moonrock (maansteen) te maken. Gedroogde wiettoppen, wietolie (of een ander soort plakkerig concentraat) en kief. Je kan van alles de sterkste variant zoeken, maar als je een cannabiskenner bent, wil je misschien eens goed nadenken over de combinatie van ingrediënten die je gaat gebruiken.

Hoeveel kilo wiet?

Afhankelijk van kwaliteit en wietsoort levert een kilo tussen 2000 en 7000 euro op. Bepalend voor de kwaliteit is de plantsoort – het ene zaadje is duurder dan het andere – en de hoeveelheid THC, de stof die voor de roes zorgt.