Hoeveel personen Slagharen?

Hoeveel personen Slagharen?

Attractiepark Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Bezoekers 1.052.568 (2017)
Medewerkers ca. 1000
Attracties
Totaal 35

Heb je QR code nodig voor Slagharen?

Een Nederlands testbewijs is geldig tot 24 uur na het moment van testen. Binnen deze 24 uur kun je met het bewijs (de Nederlandse QR-code) dus meerdere locaties of activiteiten bezoeken. En de QR-code steeds opnieuw laten scannen.

Is Ponypark open?

1963Attractie- & Vakantiepark Slagharen / Geopend

Wat kost de entree van Slagharen?

Van die zeven verschillende tarieven wordt in 2020 afgestapt. Komend seizoen blijven er vijf verschillende standaardprijzen over. Een ticket voor Slagharen kost dan 23,90, 25,90, 27,90, 29,90 of 31,90 euro. De laagste drie varianten verdwijnen en er komt een duurder tarief bij.

Hoeveel mensen mogen er in een attractiepark?

Ook attractieparken, natuurparken, dierentuinen en kinderboerderijen mogen weer bezoek ontvangen. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden: één persoon per 10 vierkante meter, een reservering voor maximaal twee personen (kinderen en hetzelfde huishouden uitgezonderd) en een gezondheidscheck.

Wat is de omzet van Slagharen?

In onze regio zijn dat Slagharen, Bobbejaanland en Moviepark. Jaarlijks worden 19,9 miljoen bezoekers ontvangen die een omzet van 583 miljoen euro opleveren. De EBITDA is 174 miljoen euro.

Heb je een QR-code nodig voor een attractiepark?

De pretparken kun je in heel Nederland vinden. Het afgelopen jaar hebben pretparken wel te maken met regels van de overheid in verband met Corona. Vanaf 13 jaar is er een geldige QR-code nodig en binnen in het park moet vanaf nu weer een mondkapje gedragen worden. Dit en andere regels zijn zaterdag 6 november ingegaan.

Welk pretpark zonder QR-code?

Bezoekers hoeven in dat geval geen QR-code te laten zien bij bijvoorbeeld paardenshow Raveleijn en 4D-film Fabula in de Efteling, 4D-theater El Teatro in Attractiepark Slagharen, het Magiezijn in Toverland, de Kwakus Kwebbel Show in Duinrell en de zeeleeuwenshows in Ouwehands Dierenpark en Wildlands Adventure Zoo Emmen …

Wat mee te nemen naar Slagharen?

Een leuke activiteit in dit seizoen: een dagje pretpark, bijvoorbeeld de Efteling, Walibi of Attractiepark Slagharen….Check dan ook de checklist zodat je de juiste spullen inpakt:

  • Rugzak.
  • Stevige schoenen.
  • Paraplu.
  • Regenjas/poncho.
  • Dikke trui.
  • Eventueel: diverse laagjes kleding.
  • Pet/zonnehoed.
  • Zonnebril.

Is Vakantiepark Slagharen open?