Waar is 100 dagen in je hoofd?

Waar is 100 dagen in je hoofd?

100 Dagen In Je Hoofd is een VPRO serie waarin Tim den Besten en Nicolaas Veul in de wereld van de psychiatrie duiken. Ze vragen zich in deze serie af hoe is het om ziek in je hoofd te zijn. In 100 Dagen In Je Hoofd lopen Tim en Nicolaas stage bij GGzE, een grote GGZ-instelling in Eindhoven.

Hoeveel aflevering 100 dagen in je hoofd?

over dit programma In de zesdelige documentaireserie 100 dagen in je hoofd lopen Tim en Nicolaas stage bij GGzE, een grote GGZ-instelling in Eindhoven.

Wie presenteert 100 dagen in je hoofd?

Hoe is het om ziek in je hoofd te zijn? In de zesdelige serie ‘100 dagen in je hoofd’ dompelen Tim den Besten en Nicolaas Veul zich onder in de wereld van de psychiatrie.

Waar woont Nicolaas Veul?

Nicolaas Veul (32) is programmamaker en presentator van kinderprogramma Beestieboys. Hij is geboren in Amsterdam, groeide op in Vreeland en woont sinds 2003 weer in Amsterdam.

Wie presenteert Beestieboys?

Nicolaas Veul presenteert nu Beestieboys en 100 Dagen In Je Hoofd. Als presentator is Nicolaas Veul onder meer bekend van 70 Jaar TV, 100 Dagen Voor De Klas, Nicolaas op Oorlogspad, Westerlingen, Super Stream Me en Oudtopia.

Wie is de partner van Nicolaas Veul?

Dit met een experiment om te zien of hun geaardheid wel zo vast ligt als ze denken. Nicolaas en Tim zijn alle twee homo, maar ze besloten dat Tim voor het eerst in zijn leven seks zou hebben met een vrouw. Dit terwijl Nicolaas alles filmt. In 2014 maakten de programmamakers de driedelige documentaireserie Oudtopia.

Wie zijn Tim en Nicolaas?

Tim den Besten (28) is bekend en berucht door ‘De Yolanthe-documentaire’. Samen met Nicolaas Veul maakte hij de documentaires ‘Gay-k 2012’, ‘Een man weet niet wat hij mist’ en ‘Oudtopia’. Daarnaast presenteert hij met Nicolaas de jeugdserie ‘Beestieboys’.

Is er wifi in de hemel?

‘Zou er wifi in de hemel zijn’ is een goed boek met fijne verhalen en mooie regels. Je leest het in één klap uit maar leest delen daarna met plezier nog eens terug. Soms doet het echter iets te hard zijn best om ‘luchtig’ en ‘leuk’ te blijven.